زبان های برنامه نویسی جدید برای طراحی وب
- نویسنده: رضا پورمحمدحسین نیاکی
- بازبینی شده توسط: رومینا نظری
- بروزرسانی:
- https://darkoobedu.ir/?p=3407
اگر به دنبال بهترین و جدیدترین زبان های برنامه نویسی طراحی وب، برای تبدیل شدن به یک توسعه دهنده وب سایت هستید، این مقاله از دارکوب را از دست ندهید. همانطور که میدانید زبان های مختلف دارای ویژگی های متفاوتی می باشند از این رو این زبان ها به طور یکسان و مشابه طراحی نشده اند.
این ویژگی های متمایز موجب شده که توسعه دهندگان وب سایت زبان های متفاوتی را برای طراحی وب انتخاب نمایند. به عنوان مثال همانطور که میدانید زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت برای کد نویسی سمت سرور بسیار عالی و پرکاربرد است اما این زبان برای Frontend دارای ویژگی ها و امکانات خوبی نیست.
از طرفی هرچه زبان انتخابی شما به روزتر و پرکاربردتر باشد، صاحبان شرکت ها و برندها از شما دعوت به همکاری کرده و توقع دارند که بهترین خود را ارائه نمایید این در حالی است که اگر زبانی قدیمی را انتخاب کرده و با زبانی از کار افتاده در زمینه توسعه وب سایت فعالیت نمایید، قادر به برطرف سازی نیازهای مشتریان خود نخواهید بود.
حال با تمام این موارد در این مقاله 6 مورد از بهترین و جدیدترین زبان های برنامه نویسی طراحی وب سایت برای شما عزیزان ارائه شده تا بتوانید از بین این لیست بهترین زبان را برگزیده و فعالیت خود را در این زمینه آغاز نمایید.
لیست مطالب
6 زبان جدید برنامه نویسی برای طراحی وب سایت
موارد زیر از جمله جدیدترین زبان های برنامه نویسی طراحی وب سایت بوده که توسعه دهندگان وب سایت در سراسر جهان از این زبان ها برای ایجاد و طراحی یک وب سایت از آنها استفاده می نمایند. امید است این لیست بتواند راهنمای خوبی برای انتخاب برترین زبان برای شما باشد.
1. زبان برنامه نویسی JavaScript
قطع به یقین در صدر این لیست، JavaScript جا دارد. JavaScript یکی از بهترین زبان های طراحی سایت بوده که در بین تمامی توسعه دهندگان وب سایت محبوب است. جاوا اسکریپت تنها زبانی بوده که امکانات آن به شما این اجازه را می دهد که از آن علاوه بر کد نویسی Backend برای Frontend و اپلیکیشن های تلفن همراه هم استفاده نمایید.
دلیل قدرت و استفاده از این زبان به دلیل اجرا شدن آن در مرورگر و سرورها تنها وابسته به Nodejs نیست. جاوا اسکریپت دارای کتابخانه ها و به طور کلی امکانات زیادی است که موجب شده برنامه نویسان به آن علاقه مند باشند.
بر اساس گزارشات و نظرسنجی های انجام شده در وب سایت Stack Overflow در سال 2020، جاوا اسکریپت برای هشتمین سال متوالی به عنوان محبوب ترین و بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت برگزیده شد.
اگر قصد وارد شدن به دنیای طراحی وب را دارید، جاوا اسکریپت بهترین گزینه خواهد بود. برای یادگیری این زبان نیز می توانید از دوره های آموزش طراحی سایت با جاوا اسکریپت استفاده نمایید. مطمئنا استفاده از یک دوره بسیار مفیدتر از جمع آوری اطلاعات از وب سایت های مختلف خواهد بود چرا که به این صورت تمامی اطلاعات به صورت یکجا بازگو شده و هیچ نکته ای از قلم نمی افتد.
2. زبان برنامه نویسی Python
یکی دیگر از بهترین زبان های طراحی سایت، پایتون می باشد. از پایتون به عنوان زبان همه کاره در دنیای برنامه نویسی یاد می شود. دلیل این امر نیز محبوبیت و کاربردی بودن این زبان در زمینه های مختلفی نظیر توسعه وب، Data Science، Scripting و Automation می باشد.
همانند جاوا اسکریپت، کتابخانه های پایتون نیز امکانات زیادی در اختیار کاربران و برنامه نویسانی که این زبان را به عنوان زبان اصلی خود برگزیده اند قرار می دهد. این کتابخانه ها و ویژگی ها موجب شده تا با کمک پایتون بتوانید در سریعترین زمان ممکن یک برنامه و یا وب سایت طراحی نمایید.
به عنوان مثال کتابخانه هایی مانند TensorFlow، PyTorch، scikit-learn و OpenCV برای طراحی و ساخت برنامه هایی در زمینه پردازش تصویر، یادگیری ماشین و یا بینایی ماشین پرکاربرد هستند. علاوه بر این موارد اگر برنامه مورد نظر شما دارای محاسبات ریاضی و مهندسی است، می توانید از کتابخانه های NumPy و SciPy استفاده نمایید.
یکی از دلایل محبوبیت این زبان این است که نحو و سینتکس این زبان بسیار نزدیک به زبان انگلیسی است از این رو به یکی از ساده ترین زبان های برنامه نویسی دنیا بدل شده است.
به عنوان مثال Django برای طراحی full-stack به خوبی عمل می نماید. در طراحی وب سایت هایی نظیر Mozilla، Instagram و Spotify از Django بهره گرفته شده است.
در کنار این موارد، پایتون نه تنها به عنوان یکی از جدیدترین زبان های برنامه نویسی طراحی وب مورد استفاده قرار می گیرد، بلکه این زبان برای توسعه نرم افزار و به طور برنامه نویسی بسیار پرکاربرد است.
3. زبان برنامه نویسی TypeScript
یکی از ویژگی های برتر زبان TypeScript مدرن و بروز بودن آن است به همین دلیل توانسته در این لیست جایگاهی برای خود داشته باشد. همانطور که میدانید، زبان C++ توسعه یافته زبان C بوده و افرادی که با زبان C راحت بودند امروزه از زبان C++ برای برنامه نویسی استفاده می نمایند.
به همین ترتیب TypeScript را می توان به عنوان JavaScript++ نسبت داد اما با این وجود این زبان به اندازه C++ محبوب نیست.
یکی از نکات مثبت درباره تایپ اسکریپت همانطور که از نام آن نیز پیداست، این است که type-safe را به کد JavaScript افزوده و موجب می شود تا ارورها و خطاهای ناشی از نوع که در زبان جاوا اسکریپت موجود بودند، در این مرحله و در این زبان توسعه یابند.
از طرفی از این زبان برای شی گرایی نیز استفاده می شود. همچنین وجود ابزارهایی برای دیباگ زبان TypeScript، مراحل ایجاد و توسعه وب سایت را بسیار آسان و بی دردسر کرده است. در هر صورت این زبان نیز برای توسعه وب سایت و طراحی سایت در سال 2021 بسیار پرکاربردی و مفید خواهد بود.
4. زبان برنامه نویسی PHP
PHP یکی از جدیدترین زبان های برنامه نویسی طراحی وب و در عین حال بهترین آنها نیز می باشد. PHP از جمله زبان های سمت سرور و پویایی بوده که در زمینه توسعه وب سایت بسیار کارآمد و محبوب می باشد. همانطور که میدانید میلیون ها وب سایت موجود بوده وهر روزه نیز به تعداد آنها افزوده می شود اما جالب است که با این وجود نیمی از این وب سایت ها بر پایه زبان PHP طراحی و ساخته شده اند.
همانطور که میدانید وردپرس، یکی از محبوب ترین پلتفرم های طراحی وب می باشد. حتی وردپرس بر PHP سوار است. با این وجود می توان از پی اچ پی نیز به عنوان یکی از بهترین زبان های طراحی سایت نام برد. برای یادگیری php میتوانید در کلاس های پروژه محور آموزشگاه دارکوب شرکت کنید.
این زبان نیز همانند زبان های فوق العاده ذکر شده دارای فریم ورک های مختص به خود است. به عنوان Laravel یکی از محبوب ترین فریم ورک هاست که به شما امکان ایجاد یک وب سایت با معماری model–view–controller را می دهد.
5. زبان برنامه نویسی Ruby
اگر در برنامه نویسی مبتدی بوده و مدت کمی است که وارد این حوزه شده اید، زبان های پایتون، پی اچ پی و روبی برای توسعه وب برای شما کارآمد خواهند بود چرا که این زبان ها ساده تر بوده و یادگیری آنها نیز آسانتر است.
آنچه که موجب شده روبی به عنوان یکی از جدیدترین زبان های برنامه نویسی طراحی وب شناخته شود، فریم ورک Ruby on Rails می باشد. فریم ورک Ruby on Rails یک چارچوب مبتنی بر model–view–controller یا MVC بوده که از ساختارهای پیش فرض برای پایگاه داده، یک سرویس وب و صفحات وب استفاده می نماید. لازم به ذکر است که وب سایت های شرکت های بزرگی نظیر Github، Shopify، Airbnb، Groupon و غیره بر اساس همین فریم ورک طراحی و اجرا می شوند.
6. زبان برنامه نویسی Elm
از Elm می توان به عنوان تازه و جدیدترین زبان برنامه نویسی طراحی وب نام برد. این زبان در ابتدا به عنوان پروژه پایان نامه یک دانشجو از دانشگاه هاروارد میدان شد اما پس از گذشت مدتی به عنوان یکی از زبان های توسعه دهنده front-end مورد استفاده قرار گرفت.
یکی از نکات مثبت این زبان این است که در JavaScript کامپایل شده و برای ساخت UI هایی که در سریعترین زمان ممکن بدون هیچگونه خطایی کامپایل می شوند، مناسب می باشد. از طرفی بهره گیری از این زبان باعث می شود تا رابط های client-side بدون تله های HTML و CSS ایجاد شوند.
7. زبان برنامه نویسی C#
#C نیز جزو بهترین و جدیدترین زبان های برنامه نویسی طراحی وب شناخته می شود. این زبان بر پایه زبان C می باشد. در ابتدا #C در جهت توسعه برنامه های ویندوز مورد استفاده قرار می گرفت اما رفته رفته کاربردهای دیگر نیز پیدا کرد تا جایی که امروزه از #C برای کد نویسی backend، ساخت و طراحی بازی از طریق Unity و غیره استفاده می شود.
یکی از ویژگی های منحصر بفرد این زبان این است که علاوه بر کاربرد آن در سیستم عامل ویندوز، در سیستم عامل های Android، iOS و Linux نیز پرکاربرد می باشد.
از جمله نکات مثبت درباره #C می توان به تجربه استفاده از آن اشاره نمود که مربوط به بیش از 20 سال پیش است. از طرفی وجود کتابخانه های متعدد در این زبان به شما امکانات زیادی می دهد.
8. زبان برنامه نویسی Angular
انگولار از دیگر زبان هایی بوده که برای توسعه frontend مورد استفاده قرار می گیرد. این زبان و فریم ورک در حقیقت آپدیت شده فریم ورک AngularJS می باشد. انگولار این امکان را به کاربران و توسعه دهندگان وب سایت می دهد که با قابلیت های ارائه شده، یک وب سایت با رابط بصری بالا و جذاب ایجاد نمایند.
علاوه بر این همانند روبی از معماری Model-View-Control (MVC) پیروی می نماید. از طرفی به شما این امکان را می دهد که با استفاده از الگوهای مختلف، فریم ورک مورد نظر خود را سریعتر و راحت تر بسازید. استفاده از این زبان در ساخت برنامه های پویا، وب پیشرفته و وب سازمانی مشهود است.
9. زبان های HTML, CSS
اگرچه بسیاری از زبان از HTML و CSS به عنوان یک زبان برنامه نویسی یاد نمی کنند، اما نمی توان از آنها در توسعه وب سایت غافل شد. هر متخصص طراحی سایت، باید به HTML و CSS مسلط باشد چرا که پایه و چارچوب طراحی سایت، HTML و CSS است.
دلیل استفاده از HTML و CSS نیز این است که HTML ساختار کلی یک وب سایت را ایجاد کرده و CSS به آن سبک و رنگ و لعاب می دهد. همانطور که میدانید رابط بصری یک وب سایت برای کاربران بسیار اهمیت دارد از این رو بسیار مهم است که به آنها تسلط کامل داشته باشید.
نکته جالب و لازم به ذکر این است که یادگیری HTML و CSS ساده بوده و اکثر افراد در عرض چند هفته بر آنها مسلط می شوند.
طراحی سایت با دارکوب
حال که با دنیای توسعه وب و طراحی سایت آشنا شدید، نیاز است تا بطور حرفه ای فعالیت خود را آغاز نمایید. یکی از اهداف توسعه دهندگان وب سایت این است که بتوانند سریعا پس از یادگیری و آموزش، فعالیت خود را آغاز نمایند. حال این شرایط برای شما مهیا شده.
شرکت دارکوب با سالها تجربه در زمینه طراحی وب و سئو، یکی از بهترین و مجرب ترین آموزشگاه های داخل کشور می باشد. با ثبت نام در دوره آموزش طراحی سایت می توانید به صورت حرفه ای به یادگیری جدیدترین زبان های برنامه نویسی طراحی وب پرداخته و پس از اتمام دوره فعالیت خود را در این حوزه آغاز نمایید.
از طرفی پس از اینکه در دوره آموزش طراحی سایت شرکت کرده و این دوره را گذراندید، مدرکی معتبر از سازمان فنی و حرفه ای نیز برای شما صادر خواهد شد. در کنار تمام این موارد، مدرسان این دوره افرادی کارآزموده و مجرب بوده که تماما تجربه های چندین ساله خود را در اختیار شما دانش پذیران عزیز قرار می دهند.
یکی از مشکلات دانشجویان دوره های مختلف، مشکلات رفت و آمد به کلاس های حضوری بود که دارکوب برای این مورد هم چاره ای اندیشید. دوره های دارکوب علاوه بر اینکه به صورت حضوری تشکیل می شوند، به صورت غیرحضوری و آنلاین نیز قابل دسترس و استفاده می باشند. از این رو اگر مایل به توسعه سایت و طراحی آن هستید، وقت را غنیمت شمرده و سریعا برای ثبت نام در دوره اقدام نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید