معرفی نرم افزارهای طراحی وب سایت

  • نویسنده: رضا پورمحمدحسین نیاکی
  • بازبینی شده توسط: داود قربانی
  • بروزرسانی:
  • https://darkoobedu.ir/?p=3426
معرفی نرم افزارهای طراحی وب سایت

در بسیاری از مواقع نرم افزارهای طراحی وب سایت، بهترین گزینه برای برای راه اندازی یک سایت خواهند بود. این نرم افزارها امکانات و ویژگی های متعددی در اختیار شما قرار می دهند. از این رو بسیاری از طراحان وب ترجیح می دهند که از این افزارها برای توسعه وب سایت های خود استفاده نمایند.

انتخاب بهترین نرم افزارهای طراحی وب سایت، زمانی پررنگ می شود که شما فعالیت خود را در این حوزه به تازگی آغاز کرده باشید. در این صورت آشنایی کاملی با نرم افزارهای مختلف نداشته و از امکانات و آپشن های آنها اطلاعاتی ندارید.

به همین دلیل یافتن بهترین نرم افزارهای ساخت و طراحی وب که از همه منظر بی نقص باشد کمی زمان بر است. از طرفی همانطور که میدانید طراحی وب دنیای وسیعی بوده که تمامی نرم افزارها قادر به برطرف سازی و ساخت کل وب سایت نمی باشند. زمانی شما می توانید در این زمینه موفق شده و نتیجه خوبی از کار با نرم افزارهای طراحی وب سایت بگیرید که چندین نرم افزار را با هم ترکیب کرده و در کنار یکدیگر استفاده نمایید.

نرم افزارهای ساخت و طراحی وب

در این مقاله از دارکوب سعی شده که بهترین نرم افزارهای طراحی وب سایت در حوزه های مختلف برای شما عنوان شود تا بتوانید با توجه به نیاز خود یکی از موارد زیر را انتخاب کرده و شاهد ترقی و پیشرفت کارها در سریعترین زمان ممکن باشید.

اما قبل از اینکه به معرفی برترین و بهترین نرم افزارهای طراحی وب سایت بپردازیم، بهتر است علت استفاده از آنها بررسی نماییم.

چرا برای توسعه و طراحی یک وب سایت به نرم افزار نیاز دارید؟

شاید شما نیز شنیده باشید که طراحی وب سایت کاری زمانبر و انرژی بر است که ممکن است یادگیری آن حتی تا سالها طول بکشد. البته که اگر زمان زیادی برای یادگیری و طراحی وب سایت بگذارید، قطعا نتیجه بهتر و زیباتری دریافت می کنید اما با نرم افزارهای موجود می توانید تا حد زیادی در وقت خود صرفه جویی کنید.

نرم افزارهای طراحی وب سایت به شما این امکان را می دهند که با کمترین مهارت ها و زمان، وب سایتی با زیبایی بصر فوق العاده و بسیار کاربردی و فنی آماده نمایید. در واقع این نرم افزارها یکی از بهترین گزینه های روی میز برای مبتدیان و افراد تازه کار در این حوزه می باشند.

دلیل این امر نیز این است که نرم افزارهای ساخت و طراحی وب، فرآیند طراحی سایت را به صورت خودکار انجام داده و در حین انجام طراحی به شما پیشنهاد نیز می دهند. از این رو حتی مبتدیان نیز می توانند به سادگی وب سایت خاص خود را داشته باشند.

طراحی یک وب سایت به نرم افزار

بهترین نرم افزارها برای طراحی وب

همانطور که در مطالب فوق نیز به آن اشاره شد برای طراحی یک وب سایت کامل نیاز است تا شما از چندین وب سایت که کارایی های متفاوتی دارند استفاده نمایید. در زیر این نرم افزارها به دسته های مختلف تقسیم شده و شما می توانید با توجه به نیاز خود یکی از این نرم افزارهای طراحی وب سایت را انتخاب نمایید.

بهترین نرم افزارها برای ساخت وب سایت

یکی از سوالات رایج در بین مبتدیان این است که آیا حتما باید به دانش کدنویسی مسلط بود تا بتوان یک وب سایت طراحی نمود؟ اگرچه که دانش کدنویسی می تواند بسیار مفید بوده و در نحوه طراحی شما اثر بگذارد اما روش های دیگری نیز موجود بوده که می توانید به کمک آنها بدون کدنویسی یک وب سایت کامل طراحی نمایید.

وردپرس این امکان را در اختیار شما قرار می دهد. هم اکنون 34 درصد از وب سایت های کل گوگل توسط وردپرس طراحی شده و همچنان به عنوان برترین وب سایت ها فعالیت می نمایند.

1.  Beaver Builder

راه اندازی یک سایت

Beaver Builder یکی از بهترین صفحه سازها بوده که می توانید بدون کدنویسی و توسط وردپرس ایجاد نمایید اما قبل از اینکه بتوانید از امکانات این صفحه ساز استفاده کنید، نیاز است تا یک وب سایت وردپرسی داشته باشید.

برای استفاده از وردپرس نیز شما به یک ارائه دهنده میزبانی وردپرس نیاز دارید. Bluehost یکی از بهترین ارائه دهندگان میزبانی بوده که برای مبتدیانی که مشتری آنها می شوند تخفیف نیز قائل می شود. این تخفیف موجب کاهش هزینه میزبانی و ارائه یک نام دامنه رایگان می شود.

پس از اینکه وب سایت وردپرسی خود را راه اندازی نمودید، باید پلاگین Beaver Builder را نصب و راه اندازی کرده تا بتوانید از امکاناتش استفاده نمایید. سپس قادر به طراحی پست و صفحات وب سایت خود خواهید بود.

از طرفی این پلاگین دارای یک Theme Customizer نیز بوده که به کمک آن می توانید قالب های دلخواه خود را به سلیقه خود به وسیله کشیدن و رها کردن (drag and drop) طراحی نمایید.

2.  Divi

بهترین صفحه سازها

یکی از بهترین صفحه سازان وردپرس که با استفاده از آن وب سایت شما در گوشی های تلفن همراه نیز به خوبی نمایش داده می شود، Divi می باشد. این صفحه ساز با اکثر تم های وردپرس به خوبی کار کرده و خود نیز دارای ده ها قالب و تم مختلف است.

با کلیک بر روی هر قسمت می توانید به راحتی شکل ظاهری وب سایت خود را تغییر داده و امکانات زیادی اعم از اسلایدرها، فرم های تماس و غیره به آن بیفزایید.

3.  Constant Contact Website Builder

بهترین صفحه سازان وردپرس

 از دیگر بهترین گزینه های وردپرس برای افراد تازه کار در زمینه طراحی سایت، Constant Contact Website Builder می باشد. این نرم افزار وب سایت ساز دارای یک رابط کاربری بسیار ساده بوده و به شما این امکان را می دهد که تصاویر و محتواهای دلخواه خود را به راحتی در وب سایت خود بارگذاری نمایید.

برای جایگذاری محتوا درون وب سایت تنها کافی است نشانگرهای لازم را ایجاد کرده تا متن، تصاویر و ویدئوها به صورت خودکار اضافه شوند.

4.  Gator

نرم افزار وب سایت ساز

اگر به دنبال طراحی سایت بدون هیچگونه کدنویسی هستید، Gator یکی دیگر از نرم افزارهای طراحی وب سایت باشد. اگر از Gator برای طراحی و صفحه بندی وب سایت خود استفاده نمایید، دیگر نیازی به بروزرسانی و پشتیبان گیری ندارید چرا که Gator توسط HostGator ساخته و طراحی شده و HostGator نیز یکی از بهترین شرکت های میزبانی وب است.

هنگامی که شما از HostGator استفاده می کنید، این شرکت علاوه بر مزایای نام برده یک نام دامنه رایگان نیز در اختیار شما قرار می دهد.

این صفحه ساز نیز همانند تمام موارد فوق به drag and drop مجهز بوده و می توانید با کلیک بر روی هر قسمت، آن را ویرایش نمایید.

5.  Wix

جایگذاری محتوا درون وب سایت

هنگامی که شما Wix را به عنوان نرم افزار طراحی وب سایت خود انتخاب نمایید، مزایای زیادی شامل حال شما می شود. از جمله این مزایا می توان به فضای مجاز 500 گیگابایتی، یک سال دامنه رایگان، پهنای باند 2 گیگابایتی و فضای ذخیره سازی 3 گیگابایت اشاره نمود.

علاوه بر این موارد شما بیش از 500 الگو و تم برای انتخاب خواهید داشت. از این رو می توانید به سادگی پس زمینه های مختلف، انیمیشن ها و تصاویر را به دلخواه خود ویرایش نمایید.

6.  Webflow

طراحی و صفحه بندی وب سایت

Webflow به شما این امکان را می دهد تا با کمترین تلاش و بهترین الگوها بتوانید یک وب سایت طراحی نمایید. برای استفاده از این نرم افزار وب سایت ساز، نیاز به هیچگونه دانش کدنویسی نیست. شما می توانید با گزینه های رایگان این نرم افزار تمامی اعمالی که انجام میدهید را مشاهده کرده تا بتوانید درباره وب سایت خود به درستی تصمیم بگیرید.

بهترین نرم افزارها برای ساخت وب سایت با HTML

همانطور که میدانید پایه و اساس طراحی سایت کدهای HTML می باشند؛ اما اگر می خواهید که وب سایت شما از نوع وردپرس نبوده و در عین حال به کدهای HTML نیز تسلط ندارید، نرم افزارهای طراحی وب سایت زیر بهترین نرم افزارهای سایت ساز می باشد.

7.  Adobe Dreamweaver

بهترین نرم افزارهای سایت ساز

یکی از بهترین نرم افزارهای طراحی وب سایت که به ساخت یک وب سایت با کد HTML منجر می شود، Adobe Dreamweaver می باشد. این نرم افزار دارای امکانات و ویژگی های متعددی است که موجب می شود تا بتوانید برای وب سایت خود صفحات فرود مستقل و یا HTML docs طراحی نمایید.

از طرفی طراحی این نرم افزار به نحوی است که موجب می شود وب سایت شما به صورت خودکار برای کاربرانی که به وسیله تلفن های همراه وارد وب سایت شما شده اند به بهترین نحو ممکن نمایش داده شود.

8.  Google Web Designer

بهترین نرم افزارها برای ساخت وب سایت تجارت الکترونیکی

Google Web Designer از ابزارهای موجود برای ایجاد یک وب سایت بر اساس HTML-5 می باشد. این ابزار در درون خود دارای ده ها الگو بوده که می توانید بر اساس سلیقه خود یکی از آنها را انتخاب نمایید. یکی از مزایای این نرم افزار طراحی وب سایت این است که برای سیستم عامل های Mac، Windows و Linux در دسترس و قابل استفاده می باشد از این رو تمامی توسعه دهندگان وب سایت با هر سیستم عاملی می توانند از این نرم افزار استفاده نمایند.

Google Web Designer برای طراحی گرافیک متحرک، تبلیغات بنر و حتی تبلیغات ویدئویی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

بهترین نرم افزارها برای ساخت وب سایت تجارت الکترونیکی

همانطور که میدانید امروزه بسیاری از افراد از طریق وب سایت ها کسب و کار خود را رونق داده و عده ای نیز تنها از طریق راه اندازی یک وب سایت از نوع تجارت الکترونیک به کسب درآمد مشغول اند. از این رو تقاضا برای طراحی یک وب سایت تجارت الکترونیکی روز بروز در حال افزایش است.

در زیر پلاگین و نرم افزارهایی معرفی شده که به کمک آنها می توانید وب سایت تجارت الکترونیکی خود را راه اندازی نمایید.

9.  WooCommerce

بهترین پلتفرم های تجارت الکترونیک در جهان

یکی از اولین و بهترین پلتفرم های تجارت الکترونیک در جهان WooCommerce می باشد. این پلتفرم و پلاگین از طریق یک وب سایت وردپرسی قابل دسترسی است. برای استفاده از وردپرس نیز نیاز به یک ارائه دهنده میزبانی وردپرس دارید.

در صورتی که خواستار استفاده از سرویس های یک ارائه دهنده میزبانی وردپرس هستید، Bluehost بهترین گزینه می باشد.

10.  BigCommerce

طراحی سایت و سئو

BigCommerce از دیگر پلتفرم های موجود و قابل استفاده در وردپرس می باشد. با کمک BigCommerce می توانید رابط های کاربری بصیری زیبا ایجاد کرده و محصولات را به نمایش عموم بگذارید. این پلاگین به صورت خودکار تمام محصولات و کالاهای شما را کنترل کرده و در صورت لزوم تصاویر آنها را برش می دهد.

11.  Shopify

بهترین دوره های آموزش HTML

هنگام طراحی و ایجاد یک وب سایت، علاوه بر طراحی سایت موضوعات مهم دیگری نظیر میزبانی و پشتیبان گیری نیز باید در نظر گرفته شوند. این در حالی است که اگر از Shopify برای طراحی وب سایت خود استفاده کنید نیازی به وقت گذاشتن برای این موارد نیست.

Shopify یک پلتفرم و نرم افزار fully hosted یا کاملا میزبان بوده که تمامی این موارد را به صورت خودکار بررسی می نماید از این رو شما تنها کافی است بر روی نحوه طراحی وب سایت خود تمرکز کنید.

با کمک Shopify می توانید به سادگی تصاویر، محصولات و آیکن های موجود را بر اساس سلیقه و علایق خود سفارشی نمایید.

طراحی سایت با دارکوب

تمام نرم افزارهای طراحی وب سایت و پلاگین های نامبرده از جمله بهترین ها برای ساخت و طراحی یک وب سایت اصولی می باشند. با این حال بسیاری از افراد علاقه مند به یادگیری HTML و CSS بوده و قصد دارند از این طریق وب سایت خود را راه اندازی نمایند.

نرم افزارهای طراحی وب سایت

همانطور که میدانید استفاده از کدهای HTML و CSS هیچ محدودیتی نداشته و برای طراحی هر نوع وب سایت اعم از فروشگاهی، آموزشی، خبری و غیره مناسب می باشد. با این وجود آموزش طراحی سایت کمی سردرگمی نیز خواهد داشت چرا که بسیاری از افراد قادر به انتخاب بهترین دوره های آموزش HTML نبوده و نمیتوانند در این مسیر به درستی قدم بردارند.

شرکت دارکوب با سالها تجربه طراحی سایت و سئو یکی از برترین آموزشگاه های کشور بوده که آموزش طراحی سایت می پردازد. علاوه بر طراحی سایت، این آموزشگاه برای هر زبان برنامه نویسی دیگر نیز دوره های مخصوص به خود را دارد.

از طرفی این آموزشگاه علاوه بر دوره های حضوری، دارای دوره های غیر حضوری نیز بوده و پس از اتمام دوره به دانش پذیران خود مدرک فنی و حرفه ای دریافت می کند. علاوه بر این مورد دانش پذیران پس از گذراندن دوره های طراحی سایت و سئو می توانند به عنوان یکی از اعضای تیم دارکوب کسب و کار خود را آغاز نمایند.

از این رو اگر شما نیز علاقه مند به یادگیری و آموزش طراحی سایت هستید، می توانید از دوره ها و آموزش های دارکوب کمک بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چطور می تونم کمک کنم؟
مشاوره آنلاین