معرفی و بررسی بهترین فریم ورک‌های برنامه‌نویسی

  • نویسنده: محسن لشکری
  • بازبینی شده توسط: محسن لشکری
  • بروزرسانی:
  • https://darkoobedu.ir/?p=6614
معرفی و بررسی بهترین فریم ورک‌های برنامه‌نویسی

برای یادگیری برنامه نویسی روش های زیادی وجود دارد. اما یکی از بهترین راه ها برای آموزش برنامه نویسی، استفاده از فریم ورک ها هستند. تعداد زیادی فریم ورک در دنیا وجود دارد که در بین برنامه نویسان بسیار پرطرفدار است. لازم است که برای شروع آموزش، تمامی آنها را شناخته و با آگاهی کامل نسبت به ثبت نام دوره آموزش برنامه نویسی اقدام نمایید. ما در این مقاله قصد داریم به معرفی و بررسی فریم ورک های معروف برنامه نویسی بپردازیم. پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

تعریف فریم ورک‌های برنامه‌نویسی

برای اینکه درک بهتری از فریم ورک داشته باشید در ابتدا لازم است به معنای لغوی آن بپردازیم. فریم ورک به معنای چارچوب می باشد. فریم ورک مانند یک کتابخانه می باشد که بسیاری از کدهای مورد نیاز برای برنامه نویس، از قبل آماده شده و قابل استفاده می باشد. در واقع این کدها به شکل بهینه نوشته شده تا تعداد خط های کد که برای انجام یک پروژه لازم است نوشته شود، به حداقل برسد.

مزایای فریم ورک های برنامه نویسی

مزایای استفاده از فریم ورک

تا اینجا متوجه شدیم که استفاده از فریم ورک باعث می شود که یک برنامه نویس برای انجام هر بخش از یک پروژه، نیاز به کدنویسی از صفر تا صد را نداشته باشد. همچنین این کدها بدون خطا نوشته شده و باعث بهبود انجام کار می شود. اما استفاده از فریم ورک ها ویژگی های بسیار زیادی دارد که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت.

رایگان بودن فریم‌ورک‌ها 

یکی از مهم ترین ویژگی فریم ورک ها این است که بیشتر آنها رایگان بوده و نیاز به پرداخت هزینه ندارد. لذا برنامه نویسی میتواند به راحتی از آن استفاده نماید.

بالا بودن امنیت

توجه داشته باشید که کدهای نوشته شده در فریم ورک ها، توسط تیم برنامه نویسان بسیار حرفه ای نوشته شده است. لذا کد ها دارای امنیت بالا بوده و برنامه نویس می تواند با خیال راحت از آن استفاده نماید.

بالا رفتن سرعت انجام پروژه

با استفاده از فریم ورک ها، نیاز به نوشتن تمامی کدها نخواهید داشت. لذا شما برای هر بخش از پروژه می توانید از کدهای از پیش آماده شده استفاده نمایید. همین موضوع باعث بالا رفتن سرعت انجام کار می شود. همچنین پروژه های پیچیده را می توان به راحتی اجرا نمود.

بالا رفتن تمرکز برنامه‌نویس

برنامه نویس با استفاده از کدهای فریم ورک نیازی به نوشتن کدهای تکراری ندارد. همین موضوع باعث می شود که برنامه نویس بتواند تمرکز خود را روی بخش های ویژه و همچنین چالش ها پروژه بگذارد.

ایجاد هماهنگی در یک گروه

اگر چند نفر به شکل هم زمان روی یک پروژه کار می کنند، ایجاد هماهنگی در کدنویسی کمی مشکل خواهد شد. اما استفاده از فریم ورک ها این مشکل را حل کرده است. چرا که استفاده از کدهای آماده و از پیش نوشته شده باعث ایجاد هماهنگی بیشتر بین افراد یک گروه خواهد شد. همین موضوع می تواند باعث بالا رفتن کیفیت پروژه شود.

انجام پروژه های پیچیده در زمان کوتاه

استفاده از فریم ورک در برنامه نویسی باعث صرفه جویی در زمان خواهد شد. همین موضوع باعث می شود که پروژه های پیچیده در زمان کوتاه، بدون خطا و با کیفیت بالا قابلیت اجرا داشته باشند.

معایب فریم ورک ها

معایت استفاده از فریم‌ورک‌ها

فریم ورک ها نیز مانند هر چیزی در دنیا، در کنار مزایای خاص خود، دارای معایب نیز می باشند. در ادامه به بررس برخی از معایب فریم ورک ها نیز خواهیم پرداخت.

عدم انعطاف‌پذیری

فریم ورک ها از پیش طراحی و نوشته شده اند. این موضوع باعث می شود که خیلی امکان تغییر و اجرا بر روی هر پروژه ای را نداشته باشند. به همین دلیل لازم است که روی پروژه خود شناخت کافی داشته باشید. سپس از یک فریم ورک هم راستا با پروژه خود استفاده نمایید. در واقع لازم است که پیش از شروع پروژه نسبت به اندازه کار و امکانات مورد نیاز آگاهی کافی را داشته باشید. سپس بر اساس میزان انعطاف پذیری فریم ورک بر روی آن پروژه اقدام به شروع کار نمایید.

فریم ورک ها open source هستند

اپن سورس بودن معمولا به عنوان یک ویژگی مثبت شناخته می شود. اما در نظر داشته باشید که گاهی تغییر در کدها توسط برنامه نویسان مختلف می تواند باعث اختلال در امنیت کدها شود. لذا باید به عنوان یک برنامه نویس نگاه ویژه ای به این موضوع داشته باشید.

یادگیری به صورت تخصصی در بازه زمانی طولانی مدت

توجه داشته باشید که فریم ورک ها می توانند باعث تسهیل کار برنامه نویسان شوند. اما دقت داشته باشید که این اتفاق زمانی رخ می دهد که زمان زیادی را صرف یادگیری کار با فریم ورک ها کرده باشید. بنابراین لازم است که در این زمینه به تخصص و مهارت کافی دست پیدا کنید.

عدم ارائه خدمات پشتیبانی

با توجه به اینکه فریم ورک ها رایگان هستند، نباید انتظار ارائه خدمات پشتیبانی از ارائه دهندگان آن را داشته باشید. پس پیش از شروع کار به این نکته توجه کافی داشته باشید.

بهترین فریم ورک برنامه نویسی

فریم‌ورک‌های معروف در دنیای برنامه‌نویسی

فریم ورک های زیادی برای انجام پروژه های برنامه نویسی وجود دارند و هر برنامه نویس باید شناخت کافی نسبت به امکانات، نقاط ضعف و همچنین نقاط قوت آنها داشته باشد. سپس بر اساس تخصص خود ونیاز کارفرما از آنها استفاده نماید.

اما به طور کلی می توان فریم ورک ها را به دو دسته کلی تقسیم کرد. دسته اول برای طراحی سایت و دسته دوم برای طراحی اپلیکیشن ها مورد استفاده قرار می گیرند. در ادامه به معرفی هر دو دسته خواهیم پرداخت.

فریم‌ورک‌های مورد استفاده در طراحی سایت

  • فریم ورک Angular
  • فریم ورک React
  • فریم ورک Vue
  • فریم ورک Django
  • Laravel
  • ASP.NET MVC
  • Ruby on Rails
  • NodeJS

فریم‌ورک‌های مورد استفاده در طراحی اپلیکیشن‌ها

  • فریم ورک Flutter
  • فریم ورک Xamarin
  • فریم ورک Ionic
  • فریم ورک React Native
  • MarketWatch
  • McDonald’s Türkiye
  • Pacifica
  • Xamarin
  • Flutter

انواع آموزش کار با فریم‌ورک‌ها

برای کار با فریم ورک ها باید بدانید که لازم است به صورت جدی روی آن کار کرده و برای آموزش زمان بگذارید تا در این زمینه به یک متخصص تبدیل شوید. برای آموزش سه روش کلی وجود دارد.

دوره‌های حضوری و آنلاین آموزش فریم ورک

برای شروع آموزش می توانید در دوره های حضوری و یا دوره های آنلاین آموزش فریم ورک ها شرکت نمایید. آموزش طراحی سایت با فریم ورک ها نیاز به دوره های استانداردی دارد که بتواند در یک دوره آموزش، تمامی نکات لازم را به شما بیاموزد. آموزشگاه دارکوب با برگزاری دورهای حضوری و آموزش آنلاین آموزش طراحی سایت می تواند در این زمینه برای شما یک انتخاب بسیار مناسب باشد.

استفاده از پکیج‌های آموزشی

پکیج آموزشی فریم ورک ها می تواند در فرایند آموزشی بسیار مفید باشند. لذا شما می توانید با شرکت در دوره آموزش طراحی سایت از مبتدی تا پیشرفته آموزشگاه دارکوب، از همین الان آموزش خود را آغاز نمایید.

نکات مهم در زمینه انتخاب فریم‌ورک

توجه داشته باشید که فریم ورک باید بر اساس نوع پروژه شما انتخاب شود. در واقع فریم ورک بر اساس اندازه پروژه، امکانات مورد نیاز و همچنین میزان انعطاف پذیری فریم ورک مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین باید در توسعه نرم افزارها به ورژن نسخه مورد استفاده شده توجه داشته باشید. چرا که نسخه ها در حال بروز رسانی بوده و لازم است که شما بدانید که در هر نسخه، چه تغییراتی ایجاد شده است.

همانطور که تا کنون درباره آن صحبت شد، استفاده از فریم ورک ها می توانند در طراحی سایت و اپلیکیشن بسیار کارآمد باشند. اما توجه داشته باشید که پیش از کاری نسبت به آموزش صحیح در این رابطه اطمینان حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چطور می تونم کمک کنم؟
مشاوره آنلاین