سریع ترین روش آموزش طراحی وب سایت
- نویسنده: رضا پورمحمدحسین نیاکی
- بازبینی شده توسط: رومینا نظری
- بروزرسانی:
- https://darkoobedu.ir/?p=2700
روش های متنوعی برای آموزش طراحی وب سایت وجود دارند. استفاده از دوره های آموزشی آنلاین، استفاده از کتاب های آموزشی، شرکت در کلاس های حضوری و غیره. اگر به دنبال سریع ترین روش آموزش طراحی وب سایت هستید، در این مطلب ترفندهایی را برای سرعت بخشیدن به یادگیری مهارت های طراحی وب سایت معرفی کرده ایم.
روش های آموزش طراحی وب سایت کم و بیش خروجی مشابهی دارند و شما می توانید از هر کدام از آن ها بسته به شرایط خود استفاده کنید. ممکن است ترجیح دهید در خلوت خود از کتاب ها و جزوات آموزشی استفاده کنید یا آن که جزو آن دسته از افرادی هستید که نیاز به یک معلم و استاد در کنار خود دارند تا مسائل را با او در میان بگذارند.
شرکت در دوره های آموزشی آنلاین و حضوری نیز یکی از روش های محبوب بین افراد علاقه مند در این زمینه است و شما نیز می توانید با استفاده ازدوره های آموزشی وب سایت دارکوب، مهارت های طراحی وب سایت و سئو را در سطوح مختلف از مبتدی تا حرفه ای فرا بگیرید.
اگر سوالتون اینه که چطور طراح وب بشید، ادامه مقاله را مطالعه فرمایید.
شما با شرکت در دوره های طراحی سایت دارکوب در کوتاه ترین زمان ممکن می توانید تمامی تکنیک ها و اصول مورد نیاز برای طراحی سایت را فرا بگیرید. در کوتاه ترین زمان ممکن به یک طراح سایت حرفه ای تبدیل شوید و از حرفه ای که فرا گرفته اید کسب درآمد کنید! فراموش نکنید آموزشگاه دارکوب در زمینه های تخصصی متفاوتی فعال است که پس از شرکت در این دوره ها می توانید در یک بازه زمانی کوتاه یک متخصص در مجموعه ای از فعالیت های مربوط به طراحی سایت باشید.
در هر صورت، خوب است بدانید که این روش ها همگی اهداف مشابهی را دنبال می کنند و در نهایت شما می توانید با استفاده از هر کدام از آن ها مهارت های لازم برای تبدیل شدن به یک طراح سایت را فرا بگیرید. اما نکته مهم در زمینه آموزش طراحی وب سایت این است که یادگیری مهارت های لازم برای طراحی سایت می تواند در مدت کوتاهی اتفاق بیفتد، اما مسلط شدن و کسب تخصص در هر کدام از این مهارت ها نیاز به تمرین و تلاش بی وقفه دارد و نمی شود نقطه پایانی برای آن در نظر گرفت.
بنابراین اگر به دنبال سریع ترین روش آموزش طراحی وب سایت هستید، این نکته را فراموش نکنید که فرقی ندارد که با چه سرعتی مهارت های طراحی سایت را کسب می کنید. در هر صورت همیشه چیز جدیدی برای یاد گرفتن وجود دارد و نباید دست از تمرین و تلاش برای یادگیری نکات جدید بردارید.
به همین جهت در این مطلب ترفند هایی را مورد بررسی قرار داده ایم که به شما کمک می کنند در کنار شرکت در دوره های آموزش طراحی سایت دارکوب هر چه زودتر مهارت های خود در طراحی وب سایت را پرورش دهید و تخصص کافی برای ورود به بازار کار را فرا بگیرید. در واقع سریعترین راه یادگیری طراحی سایت استفاده از همین ترفند ها به شکل مداوم و در طول زمان است.
لیست مطالب
پیشنهادات ما برای تقویت طراحی سایت در کنار دوره های آموزشگاه دارکوب
تنها چیزی که باعث می شود به یک طراح وب سایت حرفه ای و تراز اول تبدیل شوید، تجربه و پرورش مهارت ها در طول زمان است. ایده پیدا کردن سریع ترین روش آموزش طراحی وب سایت اگر چه در نگاه اول جذاب به نظر می رسد، اما کافی نیست.
یاد گرفتن مفاهیم پایه و اساسی طراحی وب سایت می تواند با استفاده از روش های میانبر سریع تر صورت بگیرد اما این فقط شروع کار است. در ادامه یازده راهکار و ترفند کاربردی را معرفی می کنیم که به شما کمک می کنند فرایند یادگیری شما در طول زمان موثرتر و كارآمدتر باشد و در نتیجه خیلی زودتر در مهارت های طراحی وب سایت متخصص شوید.
-
یاد بگیرید که چگونه به خودتان آموزش دهید
اولین نکته ای که برای یافتن سریع ترین راه آموزش طراحی وب سایت باید بدانید، این است که کشف کنید که کدام روش های آموزش روی شما بیشتر جواب می دهند. این نکته فقط محدود به یادگیری و آموزش طراحی وب سایت نمی شود. بلکه در هر زمینه دیگری کاربرد دارد. با توجه به شناختی که از خودتان دارید، کشف کنید که کدام یک از روش های آموزشی برای شما راحت تر هستند.
چه چیزی باعث می شود نکات و مسائل زودتر در ذهن شما ثبت شوند. چه مواردی باعث می شود فرآیند یادگیری برای شما جذاب و سرگرم کننده باشد. سپس از این نکات و موارد در فرایند یادگیری مهارت های طراحی وب سایت روی خودتان استفاده کنید.
-
مهارت های HTML, CSS و JavaScript را یاد بگیرید
احتمالا خودتان هم می دانید که دنیای طراحی و دولوپ وب بسیار فراتر از این سه مهارت است. اما بهترین نقطه شروع برای هر کسی که می خواهد در زمینه طراحی وب سایت کار کند، آشنا شدن با نحوه کار هر کدام از این سه (و مهم تر از آن آشنایی با این که این سه در ترکیب با هم چگونه عمل می کنند) است. پس برای طراحی وب سایت آموزش این سه زبان بسیار اهمیت دارد.
زبان HTML یک زبان نشانهگذاری است که برای ساختاردهی محتوا وب سایت استفاده میشود. با استفاده از عناصر مختلف HTML میتوانید عناصر متنی، تصویری، جدولها و فرمها را در وب سایت خود ایجاد کنید.
CSS زبان سبکنگاری است که به شما امکان میدهد ظاهر و طراحی وب سایت را تغییر دهید. با استفاده از CSS میتوانید رنگها، فونتها، حاشیهها، فضاها و سایر جزئیات ظاهری وب سایت را شخصیسازی کنید.
JavaScript زبان برنامهنویسی قدرتمندی است که به شما امکان میدهد تا اثرات پویا و تعاملی را در وب سایت خود ایجاد کنید. با استفاده از JavaScript میتوانید انیمیشنها، افقهای تعاملی، فرمهای اعتبارسنجی و سایر امکانات پویا را به وب سایت خود اضافه کنید.
این ها در واقع سنگ بنای وب هستند و فرقی ندارد که بعدا بخواهید در چه شاخه ای ادامه دهید، در هر صورت داشتن آشنایی کامل با مفاهیم HTML, CSS و JavaScript به شما کمک خواهد کرد تا قدم های بعدی را سریع تر بردارید.
-
از یک CSS Generator استفاده کنید
بخشی از فرایند آموزش طراحی سایت استفاده از ابزار های کمکی است که مانند یک میانبر عمل می کنند و از تکرار مکررات جلوگیری می نمایند. یکی از این ابزار ها CSS Generator است. البته استفاده از CSS Generator در ابتدای مسیر آموزش اصلا توصیه نمی شود اما وقتی نوبت به استفاده از کد های CSS پیچیده و طولانی می رسد، CSS Generator یک دستیار کمکی عالی خواهد بود.
به خصوص اگر عجله داشته باشید و یا آن که طراحی و دیزاین هدف اصلی شما نباشد. می توانید هر کدام از جنریتور های CSS3 Generator, CSS3 Maker و CSS3 Border Radius Generator را امتحان کنید تا ببینید کدام یک بیشتر برای شما مناسب هستند.
-
از یک تکست ادیتور برنامه نویسی استفاده کنید
به عنوان کسی که می خواهد زودترین راه آموزش طراحی سایت را کشف کند، انتخاب یک تکست ادیتور حرفه ای از اولین قدم هایی است که باید بردارید. برنامه نویسی که از یک تکست ادیتور ایده آل استفاده نکند، مانند نقاشی است که قلمو نداشته باشد.
شاید بتوانید در نهایت کار خود را به پایان برسانید، اما استفاده از ابزار و تجهیزات مناسب باعث می شود نتیجه نهایی بهتر و حرفه ای تر باشد. امروزه برای هر پلتفرمی تکست ادیتور های متنوع و پر شمار ساخته شده اند که می توانید از آن ها استفاده کنید. برای شروع می توانید از ++Notepad برای ویندوز و برای مک از TextMate استفاده کنید.
-
از ابزار های گرافیکی استفاده کنید
در طراحی وب سایت آموزش ابزار های گرافیکی کمک زیادی به زیبایی سایت شما میکند. ابزارهای گرافیکی امکان طراحی المانهای گرافیکی مانند لوگو، آیکونها، تصاویر و وکتورها را به شما میدهند. این ابزارها به شما اجازه میدهند تصاویر حرفهای و زیبا را ایجاد و ویرایش کنید و در طراحی وب سایت خود از آنها استفاده کنید.
-
نرمافزارهای محبوبی مانند Adobe Photoshop و Adobe Illustrator برای طراحی گرافیکهای حرفهای بهکار میروند. همچنین، ابزارهای مبتنی بر مرورگر مانند Figma و Sketch نیز برای طراحی رابط کاربری وب سایتها و برنامههای موبایل بسیار مناسب هستند.
به یاد داشته باشید که با یادگیری کار با ابزارهای گرافیکی، میتوانید ایدههای خلاقانه خود را به صورت بصری جذاب و شگفتانگیز در وب سایت خود پیادهسازی کنید. همچنین، تسلط بر این ابزارها به شما امکان ایجاد طرحهای شخصیسازی شده و آماده کار با افراد حرفهای را نیز میدهد.
-
با طراحی سایت ریسپانسیو آشنا شوید!
در مسیر یادگیری طراحی وب سایت، اشنایی با طراحی سایت ریسپانسیو یکی از مهمترین موارد است. فرقی ندارد که زمینه کاری شما طراحی وب سایت است یا دولوپ و توسعه آن, در هر صورت آگاهی داشتن نسبت به این که وب سایت شما در دستگاه ها و مرورگر های مختلف به چه شکل نمایش داده می شود، یک بخش حساس و حیاتی از کار شما خواهد بود.
-
طراحی سایت ریسپانسیو به این معناست که وب سایت به طور خودکار به اندازه نمایشگر دستگاه کاربر تطبیق مییابد و در تمام اندازهها به درستی نمایش داده میشود.
وقتی کاربران وب سایت شما را از طریق دستگاههای مختلف مانند کامپیوتر، تبلت یا موبایل بازدید میکنند، اندازه نمایشگرها متفاوت است. با طراحی سایت ریسپانسیو، مطمئن میشوید که وب سایت به طور انعطافپذیر و مناسب در هر دستگاه نمایش داده میشود و کاربران تجربه کاربری بهتری دارند.
پس بهتر است که از همین امروز آن را شروع کنید. اگر در زمینه دیزاین و طراحی فعالیت می کنید از Screenfly و اگر در کار توسعه وب سایت هستید از Browsershot استفاده کنید. این ها ابزارهای ایده آل برای یادگیری و آشنایی هر چه سریع تر با ابعاد اسکرین های مختلف و آموزش یادگیری طراحی سایت ریسپانسیو هستند.
-
فریم ورک های بروز کشف کنید
یکی از شگرد هایی که در کلاس ها و کتاب های زودترین راه آموزش طراحی سایت به آن اشاره می شود، استفاده از فریم ورک ها برای سرعت بخشیدن به کار است. وقتی که آنقدر مهارت کسب کردید که بتوانید روی پروژه های پیچیده تر کار کنید، استفاده از یک فریم ورک سرعت شما را بیشتر خواهد کرد. دیگر لازم نیست همه چیز را از نقطه صفر شروع کنید. فریم ورک ها قالب و یا همان تمپلیت پایه را در اختیار شما قرار می دهند.
استفاده از فریمورکها دارای مزایا و فواید زیادی است که این شامل موارد زیر میشود:
-
سهولت و سرعت توسعه: فریمورکها قابلیتها و توابع آمادهای را در اختیار طراحان قرار میدهند که میتوانند از آنها در ایجاد وب سایتها استفاده کنند. این امکان باعث میشود که فرآیند توسعه وب سایتها سریعتر و آسانتر انجام شود.
-
طراحی ریسپانسیو: بسیاری از فریمورکها طراحی ریسپانسیو را بهصورت پیشفرض در اختیار طراحان قرار میدهند. این بهمعنی این است که وب سایتهای ایجاد شده با این فریمورکها به طور خودکار به اندازه صفحهنمایش دستگاه کاربر تطبیق مییابند و در تمام اندازهها به خوبی نمایش داده میشوند.
-
پشتیبانی از مرورگرهای مختلف: فریمورکها بهطور کلی به تجربه کاربری در مرورگرهای مختلف توجه دارند و تلاش میکنند که وب سایتها در همه مرورگرها به درستی کار کنند.
-
امکانات پیشرفته: فریمورکها قابلیتها و امکانات پیشرفتهای را در اختیار طراحان میگذارند که میتوانند از آنها در ایجاد اثرات و انیمیشنهای جذاب وب سایتها استفاده کنند.
این که از کدام فریم ورک استفاده کنید بستگی به این موضوع دارد که زبان مورد استفاده شما چیست. به عنوان مثال Ruby on Rails برای Ruby و Django برای Python از محبوب ترین فریم ورک ها هستند.
-
-
وب سایت ها را مهندسی معکوس کنید
برای آن که بفهمیم هر سیستمی چگونه کار می کند، بهترین راهکار این است که قطعات آن را از هم جدا کنیم و ببینیم از چه اجزایی تشکیل شده است. این مساله در طراحی وب سایت نیز صادق است. سعی کنید یک وب سایت را توسعه معکوس دهید.
یعنی به عمق کد های آن بروید و ببینید که چگونه ساخته شده است. برای شروع از وب سایت های نسبتا ساده و راحت شروع کنید و به تدریج وب سایت های پیچیده و بزرگ را نیز امتحان نمایید. تضمین می کنیم که این یکی از سریع ترین روش های آموزش طراحی وب سایت است و نکاتی را یاد خواهید گرفت که بعدا حسابی به شما کمک خواهند کرد.
-
روی مهارت های قدیمی تمرکز کنید
قطعا شما خودتان هم به این نکته پی برده اید که دنیای وب مدام در حال توسعه و دگرگونی است. چیزی که الان روی بورس است و همه جا از آن صحبت می شود، ممکن است تا چند سال دیگر به کلی فراموش شود. به همین دلیل توصیه می کنیم تمام تمرکز خود را معطوف به یادگیری مهارت های جدید و پیروی از مد روز نکنید.
در عوض، روی مهارت هایی کار کنید که سابقه طولانی دارند و هنوز هم کارایی خود را حفظ کرده اند و قرار هم نیست به این زودی فراموش شوند. همانطور که در نکات ابتدایی گفتیم، سه مهارت HTML, CSS و JavaScript از این دسته مهارت ها هستند که هیچوقت برای یادگیری آن ها دیر نیست.
-
ساده کار کنید
یک اشتباه رایج در بین افرادی که به دنبال سریع ترین روش طراحی سایت هستند، رفتن به سراغ کارهای بزرگ و بلند پروازی است. حتما شنیده اید که می گویند سنگ بزرگ علامت نزدن است. این ضرب المثل در برنامه نویسی نیز کاربرد دارد. وقتی در شروع کار به عنوان یک طراح وب سایت هستید، سعی نکنید یک شبه راه صد ساله را بروید و پا جای پای بزرگان بگذارید.
اگر در همان شروع کار یک پروژه سنگین و پیچیده را برای خود انتخاب کنید، فرایند یادگیری به شدت خسته کننده و کند می شود و حتی ممکن است باعث شود هیچ چیزی یاد نگیرید و برنامه نویسی و توسعه وب را کنار بگذارید. از کار های ساده شروع کنید. حتی اگر فکر می کنید یک پروژه برای سطح مهارت شما خیلی ساده است، باز هم کار کردن روی آن برای شما مفید خواهد بود و باعث می شود مهارت های فعلی شما تقویت شوند.
هر وقت که توانستید یک کار را حتی با چشم بسته انجام دهید، سپس به سراغ مهارت ها و پروژه های پیچیده تر بروید. شاید در نگاه اول باورش سخت باشد، اما این روش یادگیری در بلند مدت باعث می شود نسبت به کسی که از پروژه های سنگین و پیچیده کار خود را شروع می کند زودتر و سریع تر در مهارت های مختلف متخصص شوید و مهارت های پایه شما هم قوی تر باشند.
-
هر روز مطالعه کنید
برای آن که ذهنیت یک برنامه نویس را پیدا کنید، باید تا جایی که ممکن است خود را در معرض اطلاعات و گفت و گو های مرتبط قرار دهید. حتی اگر شده پنج تا ده دقیقه را در هر روز به مطالعه بلاگ های برنامه نویسی، جزوه ها و کتاب های آموزشی، جست و جو در GitHub یا بحث و گفت و گو در فروم ها و گروه های برنامه نویسی اختصاص دهید.
اطلاعاتی که به این روش کسب می کنید، به آرامی و به تدریج در ذهن شما ثبت می شوند و نیاز نیست تمرکز خاصی روی آن ها داشته باشید. سپس وقتی قرار باشد روی یک پروژه جدید کار کنید، خواهید دید که چقدر اطلاعات کوچک اما کاربردی در ذهن شما ثبت شده اند و باعث می شوند سریع تر مراحل یادگیری را سپری کنید. زودترین راه یادگیری طراحی سایت لزوما یک طرح و برنامه فشرده و کوتاه مدت نیست.
بلکه ترفند هایی مانند همین مطالعه هر روزه هستند که باعث می شوند بعد از گذشتن چند وقت مطالبی را یاد بگیرید که دیگران هرگز در کلاس های فشرده تحت عنوان سریع ترین روش طراحی سایت هرگز به آن ها بر نمی خورند.
-
طراحی وب سایت را از امروز شروع کنید!
از همه مهمتر، این است که ساختن را شروع کنید. هرچیزی که می توانید بسازید. از وب سایت های ساده گرفته تا بازی، اپلیکیشن و فراتر از آن. در واقع به سریع ترین روش آموزش طراحی وب سایت همین است. شما می توانید ماه ها زمان صرف خواند جزوات و دیدن ویدیو های آموزشی بکنید اما ساختن و تجربه کردن مهارت هایی را به شما اضافه می کند که هیچ کدام از روش های آموزش وب سایت نمی توانند آن ها را به شما بدهند.
در پروژه های اوپن سورس یا همان منبع باز شرکت کنید، پروژه خودتان را شروع کنید (حتی اگر به شدت ابتدایی یا بی فایده هستند!)، از دستورالعمل های آنلاین استفاده کنید و یا هر روش دیگری که به شما کمک می کند. در هر صورت ساختن را فراموش نکنید.
اگر به دنبال یادگیری طراحی سایت بدون نیاز به کدنویسی هستید، باید به سراغ وردپرس بروید. برای اینکار پیشنهاد می کنیم آموزش های وردپرس دارکوب را از دست ندهید.
جمع بندی
امیدواریم این مطلب در خصوص سریع ترین روش برای آموزش ساخت سایت برای شما مفید واقع شده باشد. فراموش نکنید که عناوینی مانند زودترین راه یادگیری طراحی سایت یا سریعترین راه آموزش طراحی سایت در اکثر موارد یک راهکار تبلیغاتی برای جذب نظر مخاطبان این رشته ها هستند.
اخطار: این راه ها و دوره های آموزشی فشرده نمی توانند جادو کنند و شما را یک شبه به یک برنامه نویس همه فن حریف و حرفه ای تبدیل کنند.
همانطور که در این مطلب خواندید، سریعترین راه یادگیری طراحی سایت این است که با استفاده از ترفند های مشابه همین ۱۱ ترفندی که ذکر شد، از وقت خود به شکل بهینه استفاده کنید و از هر فرصتی برای یادگیری نکات جدید بهره ببرید، چرا که در طراحی و توسعه وب سایت همیشه چیز جدیدی برای یاد گرفتن وجود دارد و شما می توانید هر روز نسبت به روز قبل، برنامه نویس بهتری باشید.
اگر به مباحث طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ علاقه دارید، می توانید مقالات آموزشگاه دارکوب را مطالعه فرمایید. ما همواره در تلاشیم تا این مقالات را به روز نگاه داریم.
سوالات متداول
چرا طراحی سایت مهم است؟
طراحی سایت مهم است زیرا اولین تماس کاربران با شما و کسبوکار شما ممکن است از طریق سایت شما صورت بگیرد. سایت به عنوان یک نماینده آنلاین شما و خدمات یا محصولات شما عمل میکند و میتواند تأثیر زیادی بر تجربه کاربری و رضایت مشتریان داشته باشد.
چه عواملی برای طراحی سایت موفق باید در نظر گرفته شوند؟
برخی از عوامل کلیدی برای طراحی سایت موفق عبارتاند از: مطابقت با استانداردهای وب، سرعت بارگذاری صفحات، طراحی ریسپانسیو برای انطباق با دستگاههای مختلف، رعایت اصول UI/UX، محتوای متناسب و کیفیت تصاویر، و همچنین بهینهسازی SEO.
آیا میتوانم سایت خود را بدون تجربه برنامهنویسی طراحی کنم؟
پاسخ: بله، امروزه برای ساخت سایتها از سیستمهای مدیریت محتوا (CMS) مثل WordPress، Joomla و Drupal استفاده میشود که به کاربران بدون تجربه برنامهنویسی اجازه میدهند سایتهای خود را طراحی و مدیریت کنند.
طراحی سایت ریسپانسیو چه مزایایی دارد؟
طراحی سایت ریسپانسیو به معنای انطباق سایت با اندازههای مختلف صفحات نمایشگر مانند موبایل، تبلت و دسکتاپ است. این رویکرد باعث بهبود تجربه کاربری، کاهش نرخ ارتداد (Bounce Rate)، و بهبود جایگاه سایت در نتایج موتورهای جستجو (SEO) میشود.
دیدگاهتان را بنویسید