معرفی بهترین کلاس های طراحی وب

  • نویسنده: محسن لشکری
  • بازبینی شده توسط: داود قربانی
  • بروزرسانی:
  • https://darkoobedu.ir/?p=8762
معرفی بهترین کلاس های طراحی وب

در دنیای امروزی که وب سایت ها به عنوان رابط اصلی بین کسب و کارها و مخاطبانشان شناخته میشوند، طراحی وب به عنوان یک مهارت حیاتی برای افراد و شرکت ها بیش از پیش مورد توجه قرار رفته است. یک وبسایت موثر و جذاب ابزاری قدرتمند برای جلب توجه، ارتقا برند و ایجاد ارتباط با مخاطبان است.

شرکت در کلاس های طراحی وب سایت بهترین مسیر برای یادگیری این مهارت است. در این مقاله با طراحی وب و مسیر آن آشنا خواهیم شد و یکی از بهترین کلاس ها برای اموزش صفر تا صد طراحی وب را به شما معرفی میکنیم.

طراحی سایت چیست؟

طراحی سایت یا Web-Design به مراحل ساخت و طراحی یک پایگاه اینترنتی برای اطلاع‌رسانی، معرفی شرکت و ارائه محصولات آن گفته می‌شود.

حوزه های مختلف طراحی وب شامل طراحی گرافیک، طراحی رابط کاربری (UI design)، کد نویسی و استفاده از نرم افزارهای اختصاصی؛ طراحی تجربه کاربری (UX design)، تولید محتوا و بهینه سازی موتورهای جستجو است.

اغلب افراد زیادی در تیم هایی که جنبه های مختلف فرآیند طراحی را پوشش می دهند کار میکنند، اگرچه برخی از طراحان ممکن است همه آنها را پوشش دهند. اصطلاح “طراحی وب” معمولاً برای توصیف فرآیند طراحی مربوط به front-end (سمت مشتری) یک وب سایت استفاده می شود.

آموزش طراحی سایت

انواع زبان های برنامه نویسی برای طراحی وبسایت چیست؟

از زبان های توسعه وب برای کمک به ایجاد صفحات وب پویا استفاده می کنند. امروزه، مرورگرهای وب از طیف وسیعی از زبان ها پشتیبانی می کنند، اما برخی از آنها ضروری هستند.

زبان هایی که در ادامه بررسی میکنیم زبان هایی هستند که همه مرورگرها قادر به خواندن آنها هستند و بلوک های اصلی توسعه وب را در نظر می گیرند. در کلاس های طراحی وب آموزشگاه دارکوب تمامی این زبان ها به شما آموزش داده میشود.

به طور کلی توسعه دهندگان وب به سه بخش تقسیم میشوند:

  • توسعه Front-end

این فرآیند توسعه رابط کاربری وب سایت است، یعنی بخشی از وب سایت که کاربران می توانند ببینند و با آن تعامل داشته باشند. فناوری های مختلفی که در توسعه UI استفاده می شوند عبارتند از HTML، CSS، جاوا اسکریپت و غیره.

HTML اسکلت سایت شما را تشکیل می دهد و برای استایل دادن به وب سایت شما از CSS استفاده می شود. اینها به ظاهر وب سایت شما مانند فونت ها، طرح رنگ ها و سایر جنبه ها مربوط می شوند. جاوا اسکریپت که یک زبان برنامه نویسی سطح بالا است به ارائه عملکردهای اضافی به وب سایت کمک می کند.

  • توسعه Back-end

شامل ایجاد محتوای واقعی برای وب سایت شما، به عنوان مثال، چیزهایی است که در پشت صحنه اتفاق می افتد. زبان های برنامه نویسی طراحی وب سایت مورد نیاز برای توسعه Back-end عبارتند از: Node JS ،Python ،PHP و غیره.

  • توسعه Full stack

یک توسعه دهنده فول استک باید توانایی توسعه بک اند و فرانت اند وب سایت را داشته باشد. برای آن، توسعه دهنده نیاز به تسلط بر کدنویسی، مدیریت پایگاه داده، مدیریت API، مدیریت امنیت و غیره دارد.

آیا یادگیری همه ی زبان های برنامه نویسی ضروری است؟

خیر. هرکدام از زبان های برنامه نویسی ممکن است برای کارهای خاصی مفید باشند. به عنوان مثال زبان هایی مثلPHP ، Ruby ،Python میتوانند برای توسعه وب سایتهای پویا و پایگاه داده ها مورد استفاده قرار گیرند.

اما مهم است که به زبان ها و فریم ورک های اصلی در زمینه طراحی وب آشنا باشید. در کل انتخاب زبان برنامه برنامه نویسی بستگی به نوع و نیاز پروژه و مسیر شغلی شما دارد.

چگونه طراحی سایت یاد بگیریم؟

شروع به یادگیری طراحی وب سایت انقدرها هم آسان نیست و ممکن است گاهی باعث سردرگمی شود. در ادامه به بررسی موارد مهم برای یادگیری طراحی وب سایت خواهیم پرداخت تا مسیر آموزش برای شما شفاف سازی شود.

  • یادگیری زبان HTML

HTML زبان مرورگر وب است. با HTML داده هایی را که می خواهید در یک صفحه وب نمایش دهید با هر یک از 145 تگ موجود، از جمله موارد زیر ساختار می دهید:

< table> برای ارائه داده های جدولی.

<form> برای گرفتن ورودی از کاربر.

<ol> برای لیست های شماره گذاری شده.

<ul> برای لیست های بدون شماره گذاری.

<p> برای پاراگراف ها.

<nav> برای مجموعه ای از پیوندهای قابل پیمایش.

<h1> برای سرفصل های سطح بالا.

کار کردن با HTML سرگرم کننده واست زیرا ویرایش ها و تغییرات بلافاصله با به روزرسانی مرورگر قابل مشاهده هستند.

لازم نیست تمام 145 تگ HTML را به خاطر بسپارید، اما باید بر نحوه کار تگ های HTML و روشی که ویژگی ها رفتار یک تگ را سفارشی می کنند، تسلط داشته باشید.

  • یادگیری CSS

کد HTML داده ها را توصیف می کند و ساختار کلی یک صفحه وب را توضیح می دهد.

استایل شیت های (CSS) محتوای صفحه را قالب‌بندی می‌کنند، رنگ اضافه می‌کنند، فونت‌ها را پیکربندی می‌کنند و با افزودن تصاویر یا فضای اضافی بین بخش‌ها، صفحات وب را خواناتر می‌کنند.

افراد خلاق کار با CSS را دوست دارد، زیرا می‌توانید از استایل شیت ها برای ایجاد آثار هنری دو بعدی جالب استفاده کنید و انیمیشن‌های ساده را به متن خسته‌کننده و ثابت اضافه کنید.

با شرکت در کلاس های  آموزش html و CSS آموزشگاه دارکوب به کمک اساتید مجرب با طیف وسیعی از کد های مهم HTML آشنا خواهید شد، همچنین با کمک CSS و Bootstrap وبسایت هایی با ظاهر فوق العاده و واکنش پذیر ایجاد میکنید.

  • طراحی وب سایت واکنش پذیر یا ریسپانسیو

وب‌سایت‌های مدرن باید به گونه‌ای طراحی شوند که بر روی طیف وسیعی از دستگاه‌ها، از مانیتورهای رومیزی گرفته تا تبلت‌ها، دستگاه‌های دستی و تلفن‌های همراه، به درستی نمایش داده شوند. این ماهیت طراحی وب ریسپانسیو است.

فریمورک‌های وب واکنش‌گرای زیادی در بازار وجود دارد، از جمله Skeleton و Foundation، اما اکثریت قریب به اتفاق از Bootstrap استفاده می‌کنند.

همه توسعه دهندگان وب باید با Bootstrap و اینکه چگونه سیستم آن به توسعه دهندگان امکان می دهد محتوا را در دستگاه هایی با اندازه های مختلف صفحه نمایش متفاوت ارائه دهند، اشنا شوند.

  • کد نویسی با جاوا اسکریپت

جاوا اسکریپت زبان برنامه نویسی واقعی مرورگر وب است.

برخی از کاربردهای جاوا اسکریپت در طراحی وب سایت عبارت اند از:

  1. تایید ورودی کاربر در ارسال فرم
  2. مدیریت رویدادهایی مانند کلیک ماوس و فشار دادن کلید
  3. چرخش و تغییر اندازه تصاویر
  4. انواع کادرهای اخطار ، تایید و دریافت ورودی 
  5. فراخوانی API های RESTful برای دسترسی به سرورها و پایگاه های داده راه دور
  6. استفاده از نرم افزارهای مدیریت محتوا و ساخت قالب های آن

نرم افزارهای مدیریت محتوا (CMS) سیستم هایی هستند که به کاربران اجازه میدهند بدون داشتن دانش کد نویسی عمیق محتوای وب سایت خود را مدیریت، ایجاد و بروزرسانی کنند که معروف ترین انها سیستم مدیریت محتوا وردپرس است.

در کلاس های آموزش وردپرس اموزش خواهید دید که با کمک زبان هایی مثل HTML، CSS و گاهی javaScript قالب هایی را برای این CMS ها طراحی کنید. با ساخت قالب شما میتوانید ظاهر و رابط کاربری وب سایت را به دلخواه شخصی سازی کنید.

این فرایند به طراحان وب امکان میدهد تا وب سایت هایی با طراحی و ساختار منحص به فرد و متانسب با نیاز های خاص وب سایت ها یا مشتریان ایجاد کنند.

آموزشگاه-دارکوب

  • سئو و بهینه سازی موتور جستجو

سئو یا بهینه سازی موتورهای جستجو مجموعه ای از روش ها و تکنیک هایی است که برای بهبود رتبه بندی یک وبسایت در نتایج موتورهای جستجو مانند گوگل استفاده میشود.

این امر باعث افزایش ترافیک و بازدید سایت، ارتقا تجربه کاربری، افزایش فروش و رقابت پذیری در دنیای آنلاین میشود.

اگر طراحان وب سایت با سئو آشنایی داشته باشند میتوانند وبسایت هایی طراحی کنند که در آن استانداردهای سئو رعایت شده و در نتیجه عملکرد بهتری در موتورهای جستجو و جذب کاربران داشته باشد.

در کلاس های سئو دارکوب با تمامی موارد بهینه سازی موتورهای جستجو از جمله ابزارهای سئو، تولید محتوا سئو شده، استراتژی های سئو داخلی و خارجی و تکنیکال، الگوریتم های گوگل و… آشنا خواهید شد.

معرفی کلاس های طراحی وب سایت

اگر دوست دارید طراحی وب سایت را به صورت حرفه ای یاد بگیرید دارکوب یک آموزشگاه معتبر در این زمینه است که به برگزاری انواع کلاس های آموزش تخصصی طراحی وب سایت به صورت پروژ محور میپردازد.

کلاس های طراحی وب در آموزشگاه دارکوب هم به صورت مجازی و هم حضوری تشکیل میشوند و فیلم آموزشی دوره ها توسط اساتید ضبط شده و در پنل دانش آموز به صورت دائمی قرار میگیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چطور می تونم کمک کنم؟
مشاوره آنلاین