بهترین زبان برنامه نویسی برای پول درآوردن

  • نویسنده: محسن لشکری
  • بازبینی شده توسط: محسن لشکری
  • بروزرسانی:
  • https://darkoobedu.ir/?p=8693
بهترین زبان برنامه نویسی برای پول درآوردن

به عنوان فردی که می‌خواهد وارد دنیای برنامه نویسی شود قطعا این سوال که کدام یک از زبان های برنامه نویسی پردرآمد تر است برایتان پیش می‌‎آید. برای افرادی که می‌خواهند در این صنعت شغلی پیدا کنند، داشتن تصویری کامل از پردرآمدترین زبان‌های برنامه‌نویسی موجود در بازار و اینکه کدام یک می‌تواند به شما در یافتن کار آسان کمک کند، بسیار مفید است.

ما در این مقاله به معرفی 8 تا از بهترین زبان های برنامه نویسی برای کسب درامد خواهیم پرداخت و نحوه یادگیری و کسب درامد از آنها را بررسی میکنیم.

بهترین زبان برنامه نویسی برای درآمد دلاری

 8 تا از بهترین زبان های برنامه نویسی برای کسب درآمد

جاوا اسکریت JavaScript

یکی از محبوب ترین و پردرآمدترین زبان های برنامه نویسی، جاوا اسکریپت برای مدت طولانی در صنعت برنامه نویسی حضور داشته است و در لیست بهترین زبان برنامه نویسی برای پول دراوردن از آن نام برده شده.

جاوا اسکریپت مبتنی بر کلاس و شی گرا است که برای توسعه برنامه های کاربردی موبایل، نرم افزار، برنامه های کاربردی وب، سرورها و بازی ها استفاده می شود.

جاوا اکنون برای ایجاد اکوسیستم های Big Data برای سازمان های بزرگ مانند شرکت های بیمه، بانک های سرمایه گذاری، شرکت های فناوری اطلاعات، شرکت های بزرگ و غیره استفاده می شود.

پی اچ پی PHP

PHP یک زبان برنامه نویسی قدرتمند و منعطف برای توسعه وب است که برای ایجاد صفحات پویا استفاده میشود. این زبان از سمت سرور عمل میکند و قادر است به راحتی با HTML ترکیب شود. PHP قابلیت اتصال به بانک اطلاعاتی را دارد و امکان کنترل پروسه ها و ساختارهای شرطی را فراهم میکند.

از PHP همچنین برای ایجاد سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس و ایجاد برنامه های و بزرگتر مثل Facebook استفاده میشود.

پایتون Python

برای پولدار شدن با برنامه نویسی یادگیری زبان پایتون میتواند گزینه خوبی باشد. پایتون یک زبان منبع باز و سطح بالا است که در کنار توسعه نرم افزار، پایتون در علم داده نیز استفاده می شود. دلایل مشهور بودن این زبان  میتواند سادگی، شی‌گرایی و قابل حمل بودن آن باشد.

فلسفه طراحی پایتون بر خوانایی کد تأکید دارد. برنامه نویسان می توانند مفاهیم را از طریق یک نحو خاص بیان کنند که تعداد خطوط کدها را به حداقل می رساند.

تایپ اسکریپت TypeScript

Typescript یک زبان برنامه نویسی متن باز و رایگان است که توسط مایکروسافت توسعه یافته و نگهداری می شود. با این زبان برنامه نویسی می توانید برنامه های وب کلاینت را بنویسید که در مرورگر اجرا می شوند.

فریم ورک هایی مانند NestJs یا Angular به طور کامل با Typescript نوشته شده اند. این زبان امکانات بیشتری نصبت به جاوا اسکریپت دارد اما برای یادگیری این زبان برنامه نویسی ابتدا باید جاوا اسکریپت را یاد بگیرید.

روبی Ruby

این زبان برنامه نویسی در اواسط دهه 90 ایجاد شد و به سرعت به دلیل ساده، زیبا و خواندنی بودنش شهرت یافت. چه یک توسعه دهنده با تجربه باشید و چه تازه شروع به کار کرده اید، متوجه خواهید شد که یادگیری و استفاده از روبی فوق العاده آسان است.

یکی از نکات کلیدی که روبی را متمایز می کند، تاکید شدید آن بر برنامه نویسی شی گرا است. با روبی، می‌توانید اشیاء دنیای واقعی و رفتار آنها را در کد خود مدل‌سازی کنید و آن را به انتخابی عالی برای ساختن سیستم‌ها و برنامه‌های پیچیده تبدیل کنید. و با سیستم نوع پویا آن، انعطاف پذیری برای نوشتن کدی خواهید داشت که خواندن، درک و نگهداری آسان باشد.

علاوه بر این، روبی زبانی است که در پشت چارچوب پرکاربرد Rails قرار دارد، که مجموعه ای جامع از ابزارها و قراردادها را برای ساخت برنامه های کاربردی وب ارائه می دهد.

سی C#

این زبان برنامه نویسی توسط مایکرسافت طراحی شده و زبانی چند منظوره و امن است. C# با وجود ابزارها و کتابخانه های گسترده ای که دارد امکان توسعه انواع نرم افزارها از جمله برنامه های دسکتاپ، وب، موبایل و بازی ها را فراهم میکند.

با دارا بودن جامعه ای فعال از توسعه دهندگان و منابع آموزشی C# یکی از زبان های محبوب و غنی از ابزارهای کارامد درر دنیای برنامه نویسی محصوب میشود.

سی پلاس پلاس C++

c++ یک زبان برنامه نویسی چند منظوره، سطح بالا و شئ گرا بر پایه زبان C است که در زمینه هایی مانند نرم افزار سیستم، توسعه بازی، سیستم های تعبیه شده، محاسبات علمی و برنامه های کاربردی با کارایی بالا استفاده می شود. کتابخانه استاندارد C++ طیف وسیعی از ابزارها و توابع کدنویسی را فراهم می کند که توسعه سیستم های نرم افزاری پیچیده را آسان می کند.

جاوا Java

جاوا یکی از قدیمی ترین و قوی ترین زبان های برنامه نویسی است و هنوز هم مورد علاقه بسیاری از توسعه دهندگان است. این یک زبان شی گرا است و برای توسعه اپلیکیشن های اندروید، برنامه های تحت وب، برنامه های بزگ کاربردی و.. استفاده می شود.

چرا جاوا با اینکه کمی قدیمی شده هنوز محبوب است؟ خب، بسیاری از شرکت‌های بزرگ هنوز از جاوا استفاده می‌کنند و تعداد زیادی اپلیکیشن تجاری با آن ساخته می‌شوند. بنابراین اگر به دنبال پردرآمدترین زبان برنامه نویسی در ایران هستید جاوا بهترین انتخاب برای شماست.

بهترین زبان برنامه نویسی برای پول دراوردن کدام است؟

انتخابی که از لیست پردرآمدترین زبان های برنامه نویسی انجام می دهید مهم است. این دقیقاً مانند نحوه و مکان زندگی شما مهم است. به طور مشابه، زبان برنامه نویسی که بیشترین دستمزد را دریافت می کند مسیر شغلی آینده شما را مشخص می کند.

به عنوان مثال، اگر جاوا را انتخاب کنید، احتمالاً در نهایت به توسعه برنامه های اندرویدی خواهید رسید. به طور مشابه، تمرکز فقط بر توسعه وب، شما را به یک توسعه‌دهنده جاوا اسکریپت ماهر تبدیل می‌کند، با استفاده از Node.js و فریم‌ورک‌های مشابه، و صرف زمان برای کسب تخصص به عنوان تحلیلگر داده، مهارت‌های شما را به عنوان یک توسعه‌دهنده SQL تقویت می‌کند.

با این حال، اگر می‌خواهید بر موج جدیدترین فناوری‌ها مانند هوش مصنوعی و ML سوار شوید و اپلیکیشن‌های هوشمند بسازید، باید زمان بیشتری را صرف پرداختن به مهارت‌های توسعه پایتون خود کنید. یادگیری آن آسان است، یکی از پردرآمدترین زبان های برنامه نویسی در جهان، انعطاف پذیر است و همچنین به توسعه سریع اپلیکیشن کمک می کند.

شما باید طبق علاقه خود یکی از این زبان های برنامه نویسی را انتخاب کرده و به صورت جدی و با پشتکار بالا روی آن تمرکز کنید تا به بهترین سطح و درامد از آن برسید.


درآمد دلاری از برنامه نویسی

چگونه می توان این زبان های برنامه نویسی را یاد گرفت؟

  1. یک زبان برنامه نویسی را مطابق با نیاز خود انتخاب کنید

اول از همه، شما باید یک زبان برنامه نویسی را با توجه به نیاز و علاقه خود انتخاب کنید. در صورتی که مبتدی هستید، توصیه می شود با C یا C++ شروع کنید زیرا این کار شما را با بسیاری از اصول برنامه نویسی اساسی آشنا می کند.

  1. در دوره های آموزشی شرکت کنید

اولین دوره شما باید مبانی یک زبان را معرفی کند و شامل ماژول ها و تکالیف تعاملی برای هدایت یادگیری شما باشد.

دوره‌ها ساختار و ترتیبی را برای یادگیری ایجاد می‌کنند، که یادگیری آسان تر باشد و باعث گمراهی نشود. یک دوره سازماندهی شده همه چیز را قابل هضم نگه می دارد و تضمین می کند که چیزها را به ترتیب صحیح یاد می گیرید.

در آموزشگاه فنی و حرفه ای دارکوب شما میتوانید به صورت حضوری و مجازی برنامه نویسی را یاد بگیرید. آموزش برنامه نویسی از مبتدی تا پیشرفته در آموزشگاه دارکوب شامل آموزش پروژه محور و عملی میباشد.

  1. ویدیو های آموزشی ببینید

در حالی که گذراندن دوره ها بهترین گزینه برای تجربه عملی شما هستند، ویدیوهای آنلاین می توانند یادگیری شما را تکمیل کنند و کنجکاوی شما را به خود مشغول کنند، بنابراین از آنها غافل نشوید.

  1. تمرین، تمرین، و تمرین

برای تسلط بر یک زبان برنامه نویسی باید تا جایی که می توانید تمرین کنید و روی مهارت های برنامه نویسی خود کارکنید. راه‌های زیادی برای تمرین برنامه‌نویسی وجود دارد، مثلا سعی کنید چیزهایی را که یاد گرفته اید را آموزش دهید، به صورت فریلنسری یا از طریق شرکت ها پروژه بگیرید، در بازی های انلاین برنامه نویسی شرکت کنید، کتاب مطالعه کنید و…

یادگیری برنامه نویسی

کسب درامد با برنامه نویسی به صورت فریلنسری یا با استخدام دائم

برنامه ‌نویس فریلنسر کسی است که در یک یا چند زبان مختلف برنامه نویسی مهارت دارد و به صورت پروژه‌ای و دورکاری و بدون قراردادهای بلندمدت برای کارفرماهای مختلف کار می‌کند. برنامه نویسان فریلسر دارای انعطاف بیشتری در زمینه انتخاب پروژه ها، زمان کاری و همچنین قیمت گذاری پروژه ها نسبت به برنامه نویسان تحت استخدام شرکت ها هستند.

عواملی مختلفی همچون سابقه کار و زبان برنامه نویسی میتواند روی درامد برنامه نویسان فریلنسر تاثیر گذار باشد. یکی از معایبی که کار به صورت فریلنسری نسبت به استخدام در شرکت ها دارد این است که فریلنسرها در ابتدای کار خود باید با دستمزد خیلی پایین کار کنند و حتی ممکن است پروژه های زیادی در دست نداشته باشند اما توجه کنید که ممکن است پس حرفه ای شدن و برند سازی برای خود بتوانید درامد دلاری نیز کسب کنید. در مقابل اگر استخدام دائم شوید به صورت مستمر درامد ثابت خواهید داشت.

با توجه به این عوامل انتخاب بین فریلنسینگ و استخدام دائم وابسته به مهارت ها، اولویت های شخصی و شرایط مالی شماست. بسیاری از افراد حتی ترجیح میدهند که ترکیبی از هر دو را داشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چطور می تونم کمک کنم؟
مشاوره آنلاین