آدرس کوتاه این صفحه : https://darkoobedu.ir/?p=1277
قبل از پرداختن به مقوله ی آموزش لینک سازی سئو، به شما پیشنهاد می کنم که به مقاله ی تحلیل سئوی سایت، مراجعه نموده و با سئوی سایت و نیز ابزارهای آنالیز سئو، آشنا شوید.
لیست مطالب
لینک سازی (Link Building)، ساختن پیوندهای یک طرفه به یک وب سایت با هدف بهبود دید موتور های جستجو و افزایش رتبه ی سایت می باشد، که البته از آن با عنوان بک لینک (backlinks) نیز یاد می شود. استراتژی های متداول لینک سازی شامل بازاریابی محتوا، ساخت ابزارهای مفید، ارتباط با ایمیل، لینک سازی شکسته (broken link) و روابط عمومی است.
همانطور که در شکل می بینید، یک لینک ارتباط بین A و B است. یک هایپرلینک (hyperlink) ارتباطی است از صفحه ی ارجاع به صفحه ی هدف. برای مدت طولانی، جستجوگرها با دیدن Pagerank یا هر معیار دیگری از صفحه ی لینک دهنده، تحت تاثیر قرار می گرفتند.
به گذشته برگردیم، موتورهای جستجو مانند Yahoo و آلتا ویستا (Alta Vista) تقریبا غالب بودند و نتایج جستجوی خود را 100٪ بر اساس محتوای یک صفحه ی وب، رتبه بندی می کردند.
و اما گوگل آمد و با الگوریتم PageRank، این رویه را تغییر داد. گوگل به جای تجزیه و تحلیل محتوای یک صفحه، به بررسی تعداد افراد مرتبط با آن صفحه پرداخت. گوگل حق داشت، زیرا با گذشت تقریبا 20 سال، لینک ها هنوز هم بهترین روش برای تعیین کیفیت یک صفحه ی وب هستند. به همین دلیل بک لینک ها، همچنان سیگنال رتبه بندی برای Google هستند.
به لطف به روز رسانی هایی مانند Google Penguin، گوگل اکنون روی کیفیت لینک ها تمرکز دارد و نه فقط مقدار پیوندها. Google Penguin نحوه ی استفاده از بک لینک در سئو را برای همیشه تغییر داد.
قبل از آوریل 2012، شخص می توانست با افزودن پیوندهای بیشتر و بیشتر به راحتی موقعیت رتبه بندی خود را خریداری کند. سپس می توانستند رتبه بندی را در اولین صفحه ی نتایج موتور جستجو خود مدیریت کنند. فیلتر هرزنامه Google Penguin، اکنون بخشی از الگوریتم اصلی Google است و در زمان واقعی کار می کند.
ممکن است از خودتان بپرسید، دقیقا لینک با کیفیت چیست؟ و چگونه آنها را بسازم؟ این همان چیزی است که می خواهیم در ادامه به آن بپردازیم.
قبل از اینکه ما به استراتژی های لینک سازی گام به گام بپردازیم، مهم است که بدانیم چه چیزی پیوند خوب یا بد را ایجاد می کند. به این ترتیب، می توانید روی ایجاد پیوندهایی تمرکز کنید که در واقع رتبه بندی Google شما را بهبود می بخشد. با استفاده از این، در اینجا نحوه ی شناسایی پیوندهایی که در حقیقت ارزش ساخت را دارند بیان شده است:
آیا صفحه ی پیوند دهنده به شما، یک سایت قدرتمند است؟ در این صورت، این پیوند تاثیر بزرگی در رتبه بندی شما خواهد داشت. در واقع، تجربه نشان داده است که قدرت صفحه ی پیوند دهنده، بیش از هر عامل دیگری مهم است. به این دلیل که پیوندها از صفحات معتبر، PageRank بیشتری به سایت شما منتقل می کنند.
اگرچه گوگل اطلاعات PageRank را به صورت عمومی به اشتراک نمی گذارد، اما آنها همچنان از آنها به عنوان اساس الگوریتم خود استفاده می کنند. شما می توانید با استفاده از Ahrefs، به راحتی نشانگر پروکسی رتبه بندی صفحه یا PageRank را بررسی کنید. (برای آشنایی بیشتر با Ahrefs و سایت های مشابه، در مقاله ی تحلیل سئو سایت، در بخش ابزارهای آنلاین تحلیل سئوی سایت به آن پرداختیم.)
فقط یک URL را در Ahrefs درج نمایید و سپس URLRating آن را بررسی کنید:
کیفیت لینک، توسط دامنه ی سایت مرجع نیز تعیین می شود. به طور کلی، پیوندی از سایتی مانند NYTimes.com تاثیر بسیار بیشتری نسبت به پیوند یک وبلاگ نویس بدون نام دارد. گرچه بدست آوردن این پیوندها دشوار است، اما ارزش تلاش کردن را دارند. باز هم اینجا Ahrefs مفید واقع می شود. هر URL از سایت را در آن وارد کنید و DomainRating سایت را بررسی کنید.
همچنین می توانید از ابزار Moz برای Domain Authority استفاده کنید:
وقتی صحبت از پیوندها می شود، اختیارات و ارتباطات آن سایت نیز مهم است. به عنوان مثال، بگذارید بگوییم شما یک وب سایت در مورد رژیم غذایی اداره می کنید و از سایتی معتبر ولی نامربوط، پیوندی دریافت می کنید. آیا آن پیوند حساب خواهد شد؟ طبق مصاحبه با یک گوگلر سابق، نتیجه واقعا اینگونه نیست.
آن مهندس گوگل می گوید، دریافت لینک از یک صفحه با رتبه و اعتبار بالا همیشه با ارزش بوده، اما این موضوع بیشتر به زمینه ی سایت مربوط می شود. در واقع، موضوع مرتبط بودن سایت، از اهمیت بالایی برخوردار است.
به طور کلی، شما می خواهید پیوندهایی را از سایت های معتبر دریافت کنید، ولی به طور دقیق تر، سایت های معتبری که ارتباط نزدیک با موضوع سایت شما دارند.
آیا لینک شما در بخشی از محتوا قرار دارد؟
یا اینکه در فوتر و پاورقی صفحه، دفن شده است؟
به نظر می رسد که موقعیت پیوند شما در یک صفحه مهم است. به طور خاص، پیوندهایی که در پاورقی ها و ستون های فرعی قرار گرفته اند، تقریبا به اندازه ی پیوندهایی که در وسط محتوای یک صفحه پیدا می شوند، ارزش ندارند.
مهم این نیست که پیوند شما در یک صفحه نشان داده شود، باید از خود بپرسید، آیا این پیوند به صورت تحریریه یا ویراستاری (editorially) قرار داده شده است؟ یعنی آیا کسی به شما پیوند داده است زیرا فکر کرده است سایت شما عالی است؟ در این صورت، این یک پیوند تحریریه است.
همانطور که انتظار می رود، Google تمرکز بیشتری روی پیوندهایی که از نظر ویراستاری قرار می گیرند، می گذارد. ایجاد پیوندهایی که توسط مالک سایت به صورت ویرایشگرانه در صفحه ای قرار داده نشده است، به عنوان پیوندهای غیرطبیعی شناخته می شود و می تواند نقض دستورالعمل های گوگل باشد.
متن لنگر، بخش متنی قابل کلیک روی یک پیوند است. همانطور که مشخص شد، گوگل از متن لنگر به عنوان یک سیگنال رتبه بندی استفاده می کند.
به عنوان مثال، بگذارید بگوییم شما پیوندی به سایت خود با این متن لنگر دریافت می کنید: “دسرهای پالئو”.
گوگل متن لنگر را می بیند و می گوید: “در آن سایت از متن لنگر استفاده شده است!” پس صفحه ای که به آن پیوند می زنند باید مربوط به “دسرهای پالئو” باشد.
البته مانند هر چیز دیگری در سئو، از متن های لنگر که از کلمات کلیدی غنی هستند، سو استفاده شده است. امروزه ساختن تعداد زیادی پیوند متن لنگر با تطابق دقیق، هرزنامه یا اسپم تلقی می شود.
به طور خلاصه، لینک سازی با متن لنگر پر از کلمات کلیدی را توصیه نمی کنیم.
Co-Occurrences کلمات و عباراتی است که در اطراف پیوند شما ظاهر می شود. در واقع متن اطراف پیوند شما، سرنخی از آنچه صفحه ی شما در مورد آن است، به دست می دهد.
“rel=”nofollow برچسبی است که به پیوند اضافه می شود و به موتورهای جستجو می گوید که این پیوند را به عنوان تایید حساب نکنند.
بدیهی است که وقتی نوبت به سئو می رسد، هر زمان که ممکن است می خواهید پیوند های dofollow دریافت کنید.
محتوا، کلیدی است که بک لینک های شگفت انگیز را ایجاد می کند. همانطور که می دانید، انواع خاصی از محتوا برای لینک سازی، بهتر عمل می کنند. در اینجا چند نوع محتوا وجود دارد که بیشترین پیوندها را ایجاد می کنند:
که عبارتند از:
پیوند دادن با تصاویر، بسیار ساده است. به عنوان مثال، وقتی نمودار را در سایت خود منتشر می کنید، در هر زمان که کسی آن نمودار را در سایت خود به اشتراک بگذارد، شما پیوندی را دریافت می کنید.
برای مثال شخصی یک اینفوگرافیک درباره ی سئو با عنوان On-Page SEO: Anatomy of a Perfectly Optimized Page منتشر کرده است.
تا به امروز، این اینفوگرافیک 6.73 هزار بار پیوند خورده است.
بخش عمده ای از این پیوندها، شاید بالای 75%، به دلیل این است که اطلاعات اصلی به عنوان آموزش تصویری ارائه شده است. در واقع، بسیاری از پیوندها از طریق افرادی ارسال شده است که اینفوگرافیک را در سایت خود ارائه داده و به شخص تولید کننده، لینک داده اند:
نکته ی جالب این است که حتی اکنون در سال 2020، مردم هنوز هم هر ماه چند بار به شخص صاحب اینفوگراف، لینک می دهند. این است قدرت گزینه های بصری!
این لیست شماره ای از نکات، تکنیک ها، دلایل یا هر مورد دیگر است. برای مثال پست های لیست، یک تن را به قطعات قابل هضم و به اندازه ی یک لقمه تبدیل می کنند.
هنگامی که BuzzSumo، یک میلیون مقاله را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد، متوجه شد كه پست های لیست، نسبت به سایر قالب های محتوا، بك لینک بیشتری ایجاد می كنند. از آزمون ها، فیلم ها و حتی اینفوگرافیك ها هم بهتر عمل می كنند.
این پست لیست،مربوط به 21 تکنیک قابل اجرا در سئو که می توانید همین حالا استفاده کنید، می باشد. می بینید که چه تعداد به اشتراک گذاشته شده است و شامل چه تعداد کامنت می باشد.
اما مهمتر از همه آن است که این پست یک آهنربای پیوند است! می بینید که بیش از 5000 پیوند دارد.
از آنجا که این صفحه پیوندهای بسیاری را به سمت خود جذب می کند، جز بالاترین رتبه ها برای کلمه ی کلیدی SEO Techniques قرار می گیرد.
اینها شامل محتوایی که داده های جدید حاصل از مطالعات صنعتی، نظرسنجی ها یا تحقیقات اصلی را نشان می دهند، هستند. آمار و داده ها بسیار قابل پیوند هستند. وقتی کسی به اطلاعات شما استناد می کند، به شما پیوند می دهد.
سال گذشته سایتی، بزرگترین بررسی فاکتورهای رتبه بندی گوگل را منتشر کرد.
این پست حاوی مجموعه ای از داده های اصلی است. به همین دلیل این پست در مدت بیش از سه سال 13.5 پیوند را جمع کرده است.
لینک سازی، اصطلاحی بسیار گسترده است و برای توصیف هر کاری که اشاره به لینک های ورودی به وب سایت می کند، به کار می رود. این کار می تواند با ارسال نظرات در انجمن ها، ارسال مقالات، ارسال لینک به دایرکتوری ها، ارسال لینک در وب سایت های اجتماعی و غیره انجام شود.
ایجاد لینک، برای وب سایت شما یکی از عوامل اصلی سئوی خوب (بهینه سازی موتور جستجو) است. رتبه ی صفحه ی شما کاملا بر اساس کیفیت سایت هایی است که به سایت شما لینک می شوند. ایجاد پیوندهای مناسب به زمان، تلاش و به طور بالقوه هزینه نیاز دارد، اما در ازای آن می تواند عملکرد سایت شما را به طور قابل توجهی بهبود بخشد. برای یادگیری چگونگی آن، مراحل زیر را پیگیری نمایید.
این مرحله خود شامل گام های زیر می باشد.
لینک سازی فرآیند ایجاد پیوند به سایت شما است، که به طور طبیعی با محتوای خوب اتفاق می افتد، اما از طریق روش های مختلف می توان به آن کمک کرد. بک لینک ها (Back-links) از اهمیت بالایی برخوردار هستند زیرا بر رتبه ای که سایت شما دریافت می کند و جایی که در نتایج جستجو نشان داده می شود، تأثیر بسزایی دارند. در این باره عوامل متعددی در نظر گرفته می شود، از جمله:
این میزان اعتماد بین سایت هایی است که به هم پیوند خورده اند. در این میان، پیوند به سایت های معتبر بسیار ارزشمندتر خواهد بود.
این امر مربوط به سطح عمومی سایت هایی است که به شما لینک می شوند و شما نیز به آنها لینک می دهید.
این متنی است که در محل آدرس پیوند، نمایش داده می شود. متن لنگر باید مربوط به محتوایی باشد که به آن پیوند داده می شود، زیرا موتورهای جستجو این متن را با مقصدی که به آن لینک شده است، مقایسه می کنند.
از آنجا که صفحات با گذشت زمان محبوبیت خود را از دست می دهند، ارتباط پیوندها نیز تمایل به تحلیل رفتن پیدا می کند. پیوندهای تازه، نشانه ی آن هستند که محتوای پیوند داده شده، هنوز مناسب و مرتبط بوده و به افزایش رتبه ی سایت کمک می کند.
در پروفایل های خود، فضایی را برای اینکه لینک وب سایت خود را در آن قرار دهید، در نظر بگیرید و همچنین آن را به قسمت پروفایل سیگنیچر (profile’s signature) خود اضافه کنید. زیرا هر بار که یک نظر را در یک فروم یا انجمن ارسال می کنید، امضای شما با همان نظر نشان داده می شود، تا همه از جمله موتورهای جستجو آن را ببینند.
به منظور ایجاد یک شبکه ی خوب از پیوندها، شما می بایست سایت هایی را پیدا کنید که در ژانر شما قرار بگیرند. رقابت چیزی نیست که نادیده گرفته شود یا از آن اجتناب شود، پس شما از این طریق با سایت های دیگر در زمینه ی کاری خود همکاری می نمایید و خیلی سریع نیز رشد می کنید.
ارسال مقاله به جهت تکنیک های لینک سازی کمی زمانبر است، اما در صورت ارسال در سایت های مناسب می تواند به افزایش رتبه ی صفحه ی وب سایت شما نیز کمک کند. این همان هدف اصلی سئو می باشد. با نوشتن چندین مقاله کوچک در مورد موضوعاتی که با محتوای وب سایت شما ارتباط دارند، شروع کنید. سپس این مقالات را به وب سایت هایی بفرستید که آنها را برای مخاطبان خود ارسال کنند.
فراموش نکنید که حتما لینک وب سایت خود را همیشه در قسمت منبع مقاله، اضافه کنید. به این ترتیب خزنده های وب (web crawlers) آمده از طرف موتور های جستجو، هنگام خزیدن و جستجو در سایت، پیوند را پیدا می کنند. البته به دلیل آپدیت الگوریتم پاندای گوگل (panda algorithm)، این روش تا حدی ممکن است مانند گذشته موثر نباشد.
قبل از اینکه مقاله ای را در جایی بنویسید، اطمینان حاصل کنید که:
RSS یا Really Simple Syndication، مجموعه ای از فرمت های فید وب (web feed formats) است که برای انتشار آثاری از قبیل وب سایت ها، وبلاگ ها و خبرها، در قالبی استاندارد استفاده شده و مرتبا به روز رسانی می شود. داکیومنت های RSS فیدهایی نامیده می شوند که شامل متن و متادیتا (metadata) هستند که با به روز رسانی وب سایت یا وبلاگ شما منتشر می شوند.
این یک مزیت بزرگ است زیرا ارسال های RSS به مدیران وب، اجازه می دهد تا به طور اتوماتیک وب سایت یا وبلاگ خود را ارائه نمایند. هرچه وب سایت هایی که RSS خود را به آنها ارسال می کنید بیشتر باشند، محتوای جدید شما هم چندین بار برای یافتن موتورهای جستجو منتشر می شود. مانند اکثر تکنیک های لینک سازی، وب سایت های زیادی وجود دارند که می توانید سایت یا وبلاگ خود را با RSS ارائه کنید.
پاسخ به سوالات می تواند یک تکنیک لینک ساز بسیار کارآمد باشد اما در عین حال می تواند بسیار وقت گیر نیز باشد. وب سایت های زیادی وجود دارند که افراد می توانند برای ارسال سوال به آنها مراجعه کنند و منتظر بمانند تا افرادی دیگر، پاسخ ها را ارسال کنند. این امر می تواند بسیار مثمر ثمر باشد زیرا اکثر این سایت ها به شما امکان می دهند یک لینک منبع نیز با پاسخ سوال خود، ارسال کنید.
در ادامه به خزنده های وب این امکان را می دهد تا لینک های شما را پیدا کرده و به افراد دیگری که برای همان پاسخ در حال جستجو هستند، لینک به وب سایت شما را پیشنهاد دهند.
همچنین قرار دادن پیوند خود در انواع وب سایت هایی که به شما امکان پاسخگویی به سوالات را می دهند، به احتمال زیاد رتبه ی سایت شما را به دلیل دارا بودن امتیاز در این سایت ها، افزایش می دهد.
مراقب باشید تمام روز خود را به پاسخگویی به سوالات نگذرانید. این روش زمانی خوب است که فقط با پاسخ دادن به تعداد انگشت شماری از سوالات در هر هفته استفاده شود. با گذشت زمان، بک لینک ها شروع به ایجاد می کنند.
وبلاگ نویسی یکی دیگر از تکنیک های ایجاد لینک است و همچنان که زمانبر است، می تواند به وب سایت شما بسیار کمک کند. اگر این کار درست انجام شود، یک وبلاگ نه تنها می تواند به ایجاد بک لینک در وب سایت شما کمک کند بلکه به گسترش اعتبار سایت شما نیز کمک می کند.
از طرفی بازدیدکنندگان جدیدی را به سایت شما جذب کرده و همچنین صفحات و اطلاعات جدیدی را در سایت شما تبلیغ می کند. به یاد داشته باشید که همیشه لینکی را به پست وبلاگ خود اضافه کنید، تا خزندگان وب و بازدید کنندگان بتوانند پیوند را به وب سایت شما پیدا کنند.
دایرکتوری سایت ها، یکی از قدیمی ترین و رایج ترین اشکال لینک سازی است. دایرکتوری ها مجموعه ی بزرگی از لینک ها هستند که ژانرها یا موضوعات مختلف را به اشتراک می گذارند. این دایرکتوری ها می توانند توسط خوانندگان و خزنده های وب مورد مطالعه قرار گیرند.
دایرکتوری های محبوب عبارتند از: Open Directory Project و دایرکتوری Yahoo. علاوه بر آنها دایرکتوری هایی وجود دارند که مخصوص سایت شما هستند.
بیشتر دایرکتوری ها نیاز دارند که دارنده ی سایت، آن را به صورت دستی ارسال کند و بسیاری از آنها توسط داوطلبان ویرایش می شوند. این بدان معناست که بین ارسال و انتشار، تأخیر قابل توجهی وجود دارد.
اگر شما سایتی دارید که مکمل یک سایت دیگر است، با مدیر وب سایت یا وب مستر آن، تماس بگیرید و در مورد لینک های تجاری (trading links) به آنها پیشنهاد کنید. پیوندها به محتوای مرتبط و مناسب، باعث افزایش اعتبار متقابل هر دو سایت می شود.
به عنوان مثال، اگر شما وب سایتی در مورد نکات تمیز کردن جواهرات دارید، می توانید با جواهرفروشی ها و سایت های تجارت جواهرات، تماس بگیرید.
یک راه سریع برای گسترش پیوندها، اظهارنظر در مورد سایر وبلاگ ها و مقالاتی است که مربوط با مطالب شما هستند. در مورد بهترین راه انجام این کار چند متد مختلف وجود دارد. برخی پیشنهاد می کنند پیوندهای متنی (contextual links) به سایت خود را در پاسخ های خود قرار دهید، در حالی که بعضی دیگر بر این باورند که می بایست آن را در بخش امضا یا پروفایل خود قرار دهید.
لینک هایی که در میان متن هستند، به احتمال زیاد لینک خوبی در نظر گرفته می شوند. از قرار دادن لینک ها در ستون های کناری و پاورقی یا فوترها خودداری کنید. احتمال اینکه در این مکان ها توسط خزنده های وب مورد توجه قرار بگیرند، بسیار کمتر است.
علاوه بر تلاش برای ایجاد لینک های برگشتی (back-links) به صفحات خود، باید با سایر سایت های معتبر در زمینه ی مربوط به خودتان نیز، پیوند برقرار کنید. این به شما در ایجاد اعتماد و بهبود همسایگی پیوند (link neighborhood) کمک می کند. مدیران وب سایت های دیگر، حتما از لینک های شما متوجه بازدید های مثبت می شوند، که در نتیجه این امر می تواند منجر به مشارکت و تبادل لینک شود. فقط مطمئن شوید که به مطالب مرتبط، لینک می دهید.
هنگامی که در سایر مقالات و نظرات به سایت خود پیوندی می دهید، به یک صفحه ی مرتبط با آن و نه فقط به صفحه ی اول سایت، پیوند دهید. این به شما کمک می کند تا رتبه ی صفحات دیگری غیر از صفحه ی اصلی سایت را افزایش دهید.
در بسیاری از سایت ها و وبلاگ ها، نویسندگان مهمان منظمی، حضور دارند. چند نمونه از این دست آماده کنید و با مدیر وب سایت در مورد مکان نوشته های مهمان، تماس بگیرید. پست مهمان، مکان خوبی برای قرار دادن چند لینک انتخابی به سایت خودتان است.
فقط از مرتبط بودن لینک های خود، اطمینان حاصل کنید و در عین حال از لینک های زیادی استفاده نکنید، در غیر این صورت پست شما به عنوان اسپمی ناخواسته درمی آید.
برخی از مدیران وب سایت ها ممکن است از تبلیغات بیش از حد آزرده شوند، بنابراین مطمئن شوید که محتوای پست مهمان، هنوز هم ارزش خواندن دارد.
اطمینان حاصل کنید که همه ی مقالات شما از طریق فید RSS پخش می شوند و این خبر به دایرکتوری های RSS مربوطه نیز ارسال شده است. این امر منجر به ورود ترافیک بیشتر به مقالات و محتوای شما خواهد شد و در نتیجه، بک لینک های طبیعی بیشتری را فراهم می کند.
این مرحله شامل گام های زیر است که به شرح آنها می پردازیم.
راه اول برای دریافت بک لینک طبیعی، ایجاد محتوای مفید است. اگر محتوای شما برای آنها جالب باشد، آنگاه خودشان کارهای لازم برای پیوند دادن به شما را انجام می دهند. ایجاد محتوای خوب نوعی هنر است و با تمرین همراه خواهد بود.
از متدهای مختلف برای ارائه ی محتوا استفاده کنید. سعی کنید از پادکست ها، فیلم ها یا هر نوع ارتباط دیگر، استفاده کنید تا بتوانید یک هویت تجاری خوب برای خودتان بسازید.
مصاحبه ها یک روش عالی برای ایجاد محتوای جالب هستند. مصاحبه ها واقعی هستند و به طور کلی دیدگاه های زیادی را از نظر جمعیتی علاقه مند، به ارمغان می آورند.
اگر در موضوعی متخصص هستید، از این مهارت استفاده کنید و خود را در این زمینه صاحب نظر کنید. اگر محتوای مفید و منحصر به فردی در حیطه ی خود ارائه می دهید، به زودی خواهید دید که دیگران به عنوان رفرنس به شما لینک می دهند. اینها از قوی ترین پیوندهایی هستند که می توانید برای خودتان ایجاد کنید، زیرا تاثیر زیادی بر میزان اعتبار شما دارند.
اگر بتوانید به اندازه ی کافی اعتبار بدست آورید، می توانید خود را در مقالات خبری و سایر نشریات مهم، پیوند دهید. همه ی اینها می توانند منجر به افزایش گسترده ی ترافیک و رتبه ی سایت شما شوند.
اینترنت دائما در حال تغییر است و اینکه در بالای لیست آنچه محبوب است بمانید، هزینه دارد. محتوای خود را متناسب با تغییرات، تنظیم کنید و می بینید که همه جا در حال دریافت پیوند هستید.
هیچ کس دوست ندارد مقاله ای را بخواند که ضعیف نوشته شده باشد یا دارای غلط های املایی باشد. کمی وقت بگذارید و نوشته های خود را تصحیح کنید. برای یک متن مفید که با رعایت اصول نگارشی و به شیوه ای سلیس نوشته می شود، کمی حوصله و وقت نیاز است.
محتوای همیشه سبز به محتوایی می گویند که همیشه مرتبط و مناسب باشد. این محتوا برای پیوندهای ثابت (consistent links) خوب است، زیرا اغلب این محتوا، در موعد بعدی دوباره کشف و جستجو می شود. یک لینک قوی دارای چندین پیوند همیشه سبز است. برخی از بهترین محتواهای همیشه سبز شامل غذا، والدین، کاهش وزن، مراقبت از حیوانات خانگی و موارد دیگر است. فرمت های رایج محتوای همیشه سبز شامل لیست ها، بررسی ها و How-tos می باشد.
یک سایت با رابط کاربری ناخوشایند یا غیر قابل استفاده، قبل از اینکه حتی شروع به کار کند، بک لینک ها را از بین می برد. خوانندگان به سرعت سایت هایی را که استفاده از آنها دشوار است، نادیده می گیرند.
در این قسمت با مراحلی آشنا می شوید، که کم و بیش از آنها اطلاع دارید. سایت های رسانه های اجتماعی معمولا از پیوندهای NoFollow استفاده می کنند، به این معنی که مستقیما در رتبه بندی شما تاثیر نمی گذارند. با این وجود آنها هنوز هم برای ایجاد ترافیک، بسیار مناسب هستند و می توانند به طور غیر مستقیم پیوندهای شما را ایجاد کنند. زیرا خوانندگان، خودشان شروع به پیوند می کنند.
از شبکه های اجتماعی مختلفی که برای سایت شما کارایی دارند، استفاده کنید. Twitter ،Facebook ،Google+ ،Tumblr و موارد دیگر، همه گنجینه های بالقوه، برای اشتراک گذاری و لینک سازی هستند. اطمینان حاصل کنید که در تعداد زیادی از این سایت ها حضور دارید و می توانید با صرف هزینه و زمان، خودتان آنها را مدیریت کنید.
ساخت یک صفحه ی اجتماعی ساده، معمولا فقط چند دقیقه طول می کشد، ولی از آن طرف می تواند سود زیادی داشته باشد. زیرا به شما امکان می دهد اطلاعات و پیوندهایی را اضافه کنید که به اعتبار وب سایت شما کمک می کنند و در عین حال بازدیدکنندگان جدیدی را نیز جذب می کنند. روزانه میلیون ها نفر برای یافتن اطلاعات جدید در این وب سایت های اجتماعی در حال جستجو هستند و در ادامه این اطلاعات و لینک ها را با دوستان و خانواده ی خود، به اشتراک می گذارند.
اطمینان حاصل کنید که همه ی مخاطبان هدف شما در شبکه های اجتماعی، می توانند به جدیدترین مطالب شما دسترسی پیدا کنند. با این کار آنها به سایت شما می آیند و به طور بالقوه به مقاله های شما لینک می دهند.
این روشی است که کاربران اینترنتی برای سازماندهی، ذخیره، مدیریت، جستجو و اشتراک منابع آنلاین مانند وب سایت ها، از آن استفاده می کنند.
Digg ،Reddit ،Pinterest ،Stumbleupon و سایر سایت ها راهی عالی برای نشان دادن مقالات شما به مخاطبان جدید هستند. بسیاری از این سایت ها به شما اجازه می دهند مقاله ی خود را ارسال کنید، اگرچه ممکن است محدودیتی در تعداد دفعات انجام این کار داشته باشید.
بسیاری از پلتفرم های وبلاگ ها دارای افزونه ها یا پلاگین هایی هستند که می توانید از این طریق به خوانندگان خود اجازه دهید تا مقالات خود را به راحتی به سایت های نشانه گذاری اجتماعی (social bookmarking sites)، ارسال کنند.